Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
Ти явно търсиш одобрение и понеже не го намираш в къщи го натрисаш на хората тук. Критики търпя всякакви,не и обиди.
Кога съм те обидил? Казвам ти истината в очите просто!

Но ти искрено просто се заяждаш и обиждаш! Бих те чула ако имаше какво да науча от теб. Но от един простак без чувство за контрол повярвай не може никой тук да научи нищо. Всички вече знаят колко всъщност си елементарен след като знаеш само да нападаш с обиди.
Пак питам, кога съм те обидил? Това, че се обиждаш от всичко, което някой ти каже на въпреки си е твой проблем. Имаш много какво да научиш от мен, повярвай ми, но нямаш елементарен капацитет, за да учиш, а това отново си е твой проблем.

Сподели мнение, дай съвет, но не обиждай! Това показва колко слаб си всъщност. Имаш лоша култура и възпитание, а четеш морал на хората.И всички тук го знаят само не и ти!
Жалък си Бойко.
Колко пъти те посъветвах и колко пъти пренебрегна казаното от мен с пренебрежение, просто защото не си съгласна с мен? Не си нещо в час, госпожице. Загубена кауза си. Някой ден, когато си болна от много венерически болести на куп ще осъзнаеш колко вредно е било поведението ти за самата себе си, а не за някой друг и ще си спомняш "Ееей, този Бойкото с право ми казваше да не стъпвам в грях, но вече е късно!"...