Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Аз лично нищо не съм трил. Не може да се трие или променя мнение, ако то е от предния ден. Опитай и ти и ще видиш. Така че клеветите ти, че манипулирам (правя се на луд) са жалък опит да ме дискредитираш.

Нищо не съм махал. Ако нещо е премахнато, то е от администратора. А забележката се отнасяше към всички, не само към мен. Не знам защо с мен само се захвана, а не и с другите потребители, които в общи линии също нямат добро мнение за твоето поведение.

Ами разбраха те каква си. Късно е да се правиш на девица.

Престани да ме обвиняваш, че лъжа. Ти си лъжлата, която първо обяснява, че в едно денонощие е имала интимен контакт с две момчета, а сега реве, че не било вярно и обвинява другите в лъжа. Я си върни темата с една-две страници назад!

Къде съм те нагрубил, ма?

Та какво има аз да си признавам, че не разбрах? Ти си тази, която има какво да си признава пред "Иван".
Бойко страшен си!
Чета ти глупостите и плача от смях. Що не пробваш в тятъра да бачкаш. Бива те много. Очевидно си сляп, имаш деменция и куп други проблеми който трябва да решиш. Затова те оставям сам с простотията която блика от всяка твоя дума. Да не говорим че си един най-обикновен простак и нищо повече. Дръж си топките все така в задника, сложи си розовите очила и се моли дефакто у вас да няма к.... ви.

Мъчно ми е за индивиди като теб...