- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя
Значи тази година се преместих в ново училище (няма да казвам причини защото не са нужни). Бях там за един месец, запознах се с почти всички практически и сигурно средата на октомври? едно момче много, ама наистина много ми хареса.Понеже седя зад него виждам всички неща които прави на телефона си (естествено не му гледам личните работи, не съм такава пача) и предполагам съм видяла, че той харесва всички неща които аз харесвам. Естествено това не е единствената причина поради която го харесвам ма все едно. И общо взето, не знам какво да правя?Говоря си с напрактика целия клас, дори с учителката ни сме добри приятелки вече. Нямам проблем с това хора да ми говорят, да ме молят за нещо и подобни неща. Хич. Но с него изобщо не си говорим. Най-далече сме стигали да ме пита от кое училище съм дошла и до там. Всичко останало е само от време на време да се обърне да пита на коя страница сме и дори това е рядко. Упитвала съм се какво ли не да му привлека вниманието, да гледам същите ютюбъри когато той е наоколо надявайки се да забележи и да ме пита нещо, да говоря за неща които харесва с приятелите ми когато е наблизо пак по същата причина и дриги глупости. И не смея да ида да говоря с него защото всичките (два) пъти в които съм го правила, той ми е давал една дума за отговор като "окей" или нещо такова. Сигурна съм, че не е защото ми се дразни, а по скоро защото постоянно е изморен.Преди го е споменавал и дори веднъж закъсня с един час защото се успал. Но все пак може и да е моя вината, но не мисля, че имам право да казвам такива неща защото страдам от много тежък случай на синдром на социална ревожност и си мисля, че всички ме мразят.Което си е и основната причина да не мога "просто да ида да говоря с него". Не мога. И в случей, че не знаете какво е "синдром на социална тревожност" ето ви статия: https://www.puls.bg/zdrav-um-c-31/si...oistvo-n-19149
Моля, ако някой има някакви идеи и може би дори страда от същото нешо като мен, да ми даде идея за това как са го преудоляли. Мерси много <3
artist,polyglot, bulgarian trash(obviously)
Twitter:@ZhykeZhyke
Instagram:@ZhykeZhykee