- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го забравя
Здравейте, имам бая сериозен проблем. Първо да Ви се представя, момиче на 15 години съм. Всичко започна през лятото на 2017 година, срещнах момче, което ми показа какво е любов. Бях много малка и въпреки това се влюбих истински. В началото беше много сладко, защото и аз му бях първата и той, както и той на мен, не знаеше как да се целува, а пък камоли другите неща.Запознах се с техните и той с нашите и така станахме едно голямо семейство, което винаги беше готово да помогне на някой, ако е в беда. Ходихме заедно на море, на планина, до други градове и тн. Миналото лято той беше отишъл в чужбина за около 20 дена, на мен ми беше станало тъпо и не му вдигах, въпреки че много исках да го чуя (никога до тогава не сме били разделени за толкова време). Той се върна и вече беше по-студен, усещаше се и в най-малкото нещо, което правеше. Дойде и моментът, в който ми обясни, че не иска повече да е с мен. Бях изпаднала в депресия, пробвах всичко,за да ми мине. Имах 2 връзки за по няколко дена, само за да го забравя. Е не стана.
Смених си прическата, стила на обличане, изхвърлих повечето негови неща от нас и пак ми беше подтиснато и гадно. В последните дни на декември някак си успях да се видя с него след всичките писма, които му бях писала и след часовете чакане пред тях. Държеше се студено. След 10 минути ми каза, че ще тръгва и аз го изпратих до спирката. Тогава ме прегърна и ме гледаше в очите 5-10 минути точно, както преди. Каза, че съм много важен човек за него и ме целуна по бузата. Бях на седмото небе. Дойде 2019 и реших да му звънна и да му честитя. Вдигна ми някакво момиче, което почна да ме псува заедно с него. Разбрах, че това е новата му приятелка. Умирах си вътрешно. Все още не разбирам за какво го направи- да си помисля, че ме обича, а след това да ми преебе емоциите. Аз бях в много тежко положение и реших да се захвана с ново момче. Той се влюби адски много в мен, а аз просто се правя на влюбено момиченце. Сънувам бившия ми всяка вечер- как сме се прегърнали и не проронваме и дума, а пък когато се събудя пиша "обичам те" на човек, който не значи нищо за мен. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна.![]()
По притеснително е в историята е, че си само на 15, а вече имаш богата история от безразборни интимни контакти. И при това със сигурност много повече от само двама съдейки по това, че има и трети в края на тази история, за когото загатваш с това, че "когато се събудя пиша "обичам те" на човек, който не значи нищо за мен". Виждаш ли се всъщност каква си и що за стока си и защо момчето вече не е с теб?
Последно редактирано от Rengur : 01-23-2019 на 10:44 Причина: Недопустимо съдържание.
How to install https://www.wifikillapkpro.co/ on Android