Здравейте, тъкмо се връщам от работа и реших да пусна тема, защото не знам какво да правя...
Та да минем на темата, влюбен съм в едно много красиво,умно,адски добро момиче... познаваме се от почти 2години, преди сме излизали на ресторанти, аз я закарвах на такива места, миналата година тя си имаше гадже, но аз бях я предупредил, че това момче не е за нея, че ще съжалява, та и така стана... както и да е, аз винаги имах едни такива чувства към това момиче, че винаги я пазих, винаги исках доброто и... Та аз съм на 19 навършени години, и тя е толкова, имаме 3месеца разлика- аз съм по-голям. След като са се разделили с това момче, тя ми беше казала, че трябвала е да слуша мен, да не уиодисва на тоя и т.н.

Миналата седмица я закарах на ресторант с букет червена роза в ръка и едно таково златно синджирче за ръка с сърце по-средата. Аз за пръв път подарявах таково нещо на момиче в живота ми. Тя много се порадва и каза, че не е очаквала таково нещо... Снима ги веднагически и там после ги е качила в инстгарам и т.н.
Доста много си говорихме... за любов, за връзка... След това тя ми каза, че аз съм мъжът на мечтите и, което винаги си е мечтаела, пеперуди започната да прелитат вътре в мен... След това я закарах на сладкарница и пак доста си говорихме, признах и, че съм влюбен в нея, че винаги съм я искал, но го криех това и накрая си казах, че няма да си крия чувствата, че ще и кажа каквото имам да кажа.

Оставих я без думи, момичето “гък” не прошепна, толкова много хубави,сладки и красиви неща и казах... След тази среща я закарах до дома, после я попитах какво мислят родителите и, че и подарих цветя и “синджирчето за ръка с сърце”, а тя ми каза, че родителите и много са се радвали за това и, че съм бил много добро момиче и т.н.

Ние не сме гаджета, но толкова много ми се иска да съм с нея, всяка вечер, всеки ден и пиша любовни смс-си- стихове и т.н. Всеки ден и казвам, че чувствата ми към нея са безкрайни и че искам да е с мен завинаги, а като отговор получавам хубави неща, че съм много сладък и т.н. без думи съм я оставил...

Мисля си като зема отпуск, на 13-ти Фебруари да и купя пръстен с диамант, след това да и предложа да сме гаджета, как ви звучи?