Цитирай Първоначално написано от Vas19 Виж мнението
Брат, аз знам, че и тя ме харесва, но не е сигурна... познавам я много добре! Аз самият просто не искам да загубя това момиче разбери! Искам да и покажа, че искам да е с мен, аз заслужавам истинска любов- тя също!
Виждам, че не си си зарязал темата, затова ще си цитирам коментара ми към теб, защото има нещо в цялата картинка, което не пасва.

Цитирай Първоначално написано от BlacklaslalNigga Виж мнението
Пред последния ти абзац не го разбрах, заради горните абзаци.
Ти си "изпял" най-хубавата песен, а тя отговорила подобаващо. Ама не сте гаджета? Въобще, не разбирам, как след такива признания не сте гаджета?
А, с пръстена, както си си решил. Макар, че едно да познаваш някого и т.н. Друго си е да поживееш с него.
Допълвам си за последното изречение. Познавате се с това момиче от 2 години, но някога живя ли ли сте заедно ?
Предполагам, не. Да стигнеш до пръстена ще ти трябват, поне да си видял животът със нея, рамо до рамо, в едно легло и т.н.

Според написаното от тебе, изглеждаш до уши влюбен. Внимавай с любовта, защото в кореспонденция с ума, могат да се забъркат страшни каши, както в главата ти така и като действия, прибързани действия. Да си създадеш проекции, за нея, които да нямат общо с реалността и да живееш със тези представи(проекции) дълго време, без ти дори да ги съзнаваш на първо място. Та, що за любов е, когато не можеш да й се насладиш, когато тя се разкрива пред теб ?

П.П. Ще чакам да ми отговориш на въпроса, от моя цитат.