.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Hybrid View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Ами говоря за ония дето не са били осъдени на смърт извън твоите 60 70 80 90милиона...
    Напълно възможно е и 90 милиона да са, но няма как да знаеш това, след като четеш само комунистическа литература.

И такива е имало
    като включим и втората световна война няма как да няма някоя заличена държавица
    Говориш много несвързано и неразбираемо. Да, има. Но гледам да избегна говоренето за тях. Но щом искаш. Значи потвърждаваш, че комунизмът е система, която раздава безброй репресии - затвор за 5, 10, 20, 30 години, смърт, отнемане на жилища и земи + лагери, така ли? Попита откъде толкова затвори.. В България за няколко години са построени десетки лагери. В Гулаг на моменти е имало по над 1 милион затворници.
    Защо говориш за "заличена държавица"?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    Напълно възможно е и 90 милиона да са, но няма как да знаеш това, след като четеш само комунистическа литература.

Говориш много несвързано и неразбираемо. Да, има. Но гледам да избегна говоренето за тях. Но щом искаш. Значи потвърждаваш, че комунизмът е система, която раздава безброй репресии - затвор за 5, 10, 20, 30 години, смърт, отнемане на жилища и земи + лагери, така ли? Попита откъде толкова затвори.. В България за няколко години са построени десетки лагери. В Гулаг на моменти е имало по над 1 милион затворници.
    Защо говориш за "заличена държавица"?
    Искам да ми кажеш приблизителен брой осъдени за да видиш колко глупаво звучиш

ако смъртните присъди по целия свят са 90 милиона то осъдените трябва да са около милиард по твоята логика

та пак ти казвам ти осъди половината свят
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София

ако смъртните присъди по целия свят са 90 милиона то осъдените трябва да са около милиард по твоята логика

Най-нагло се опитваш да омаловажиш факта, че много хора са убити от комунистите без никакъв съд и присъда и това е било обичайна практика !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Най-нагло се опитваш да омаловажиш факта, че много хора са убити от комунистите без никакъв съд и присъда и това е било обичайна практика !
    Е, то стотици хиляди испанци са убити от генералисимус Франко, ама за това е забранено да се говори на Запад, а сега и у нас. Тъй че убийствата на комунистите след 1944 г. не са прецедент. И деветоюнците от 1923 г избиха хиляди земеделци воглаве със законния премиер на царство България Александър Стамболийски, вечна му памет!
    Последно редактирано от redbul2 : 05-01-2019 на 18:54

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    А пък от Грозния можеше да стане един превъзходен гаулайтер.
    Защо мислиш така?
    Е, то стотици хиляди испанци са убити от генералисимус Франко..
    Било е война и тези хора са били въоръжени или активни помагачи на комунистите във военна зона!
    И деветоюнците от 1923 г избиха хиляди земеделци воглаве със законния премиер на царство България Александър Стамболийски, вечна му памет!
    С въоръжени разбойници така се постъпва, а Стамболийски е бил корумпиран и също престъпник!
    Последно редактирано от Грозния : 05-01-2019 на 19:01

Супер фен
    Защо мислиш така?
    Било е война и тези хора са били въоръжени или активни помагачи на комунистите във военна зона!
    Ами било е война (Втората световна) и тези хора (убити след 1944 г.) са били въоръжени или активни помагачи на капиталистите!

Присъдите са над 10 хиляди, а смъртните - над 2500. За сметка на това след 9 септември убитите без съд и присъда са над 30000.
    Да оставят комунистите да вилнеят и да вършат антидържавна и антибългарска дейност ли?
    Да оставят капиталистите да вилнеят и вършат антидържавна и антибългарска дейност ли?

С въоръжени разбойници така се постъпва, а Стамболийски е бил корумпиран и също престъпник!
    С въоръжени разбойници така се постъпва, а Филов е бил корумпиран и също престъпник!
    Последно редактирано от redbul2 : 05-01-2019 на 19:14

Град
    София
    Ами било е война (Втората световна) и тези хора (убити след 1944 г.) са били въоръжени или активни помагачи на капиталистите!
    Отново демонстрираш непознаване на историята или си нагъл и безочлив!
    След 9.9.1944 война на територията на България НЯМА!
    Повечето от убитите след (септември 1944) са били невъоръжени и залавяни по улиците или в домовете им! Те дори не са се криели, нито са оказвали въоръжена съпротива!
    С въоръжени разбойници така се постъпва, а Филов е бил корумпиран и също престъпник!
    Много ти се иска да обърнеш моите аргументи срещу мен, но това е невъзможно!
    Стамболийски е един простак и търтей, без нито един работен ден в живота си, доказано корумпиран (доказват го сумите и ценностите открити в дома му в Славовица, след като е обезвреден), докато Филов е професор, учен с международна известност и директор на БАН!

Никой не е казал, че са {смъртни} присъди. Вследствие на малоумната еврейско-комунистическа политика, водеща до масов глад, оттам има най-много жертви. А вече убитите без съд и присъда са много повече от тези със смъртна присъда.

Град
    системата дегоба
    Никой не е казал, че са {смъртни} присъди. Вследствие на малоумната еврейско-комунистическа политика, водеща до масов глад, оттам има най-много жертви. А вече убитите без съд и присъда са много повече от тези със смъртна присъда.
    аха

Ти май не обичаш да вникваш в нещата. Аз не казах, че в държава с население от 20 милиона са убити 50 милиона, а казах, че общо в цял свят (в различни страни, в различни кътчета на света) са убити над 70 милиона.
    10 пъти проверих значението на думата убийство в тълковния речник

говориш хаотично нагаждайки се според ситуацията
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    София
    А ти пишеш без да си наясно със ситуацията или последните казани неща в темата (и то не за първи път).
    Това ми дава сериозно основание да смятам, че когато пишеш във форума, често пъти си "добре почерпен" !

10 пъти проверих значението на думата убийство в тълковния речник
    И какво е значението на думата "убийство"?
    А знаеш ли какво е значението на думата "геноцид"?

А ти пишеш без да си наясно със ситуацията или последните казани неща в темата (и то не за първи път).

Град
    системата дегоба
    И какво е значението на думата "убийство"?
    А знаеш ли какво е значението на думата "геноцид"?
    за този над евреите ли става дума?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си