Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
Не възнамерявам и да отговарям.
Е колко пък да е чак толкова сложно да ми дефинираш накратко и с твои думи какъв е този "европейски възход" и в какво ще се състои?

Питай ги лично, ти се интересуваш, мен не ме засяга.
Е как да не те засяга? Ти си този, който развяваше знамена на Луков марш и го пропагандираше тук.

Коя националсоциалистическа партия? Честно, не знам за какво говориш.
Маршът е с политическа цел. Ако е без политическа цел, тогава той не би имал нито същия смисъл, нито абсолютно какъвто и да било смисъл. Просто представи партията си. Или са ви казали като нямате 18 да избягвате да обяснявате от коя партия сте?

Много е жалко, че продължаваш да пишеш такива глупости, за да манипулираш тези, които възнамеряват да прочетат нещо от темата, въпреки че вече съм ти отговорил на лъжите и измишльотините в теми като "Хомосексуалистите в ада ли отиват".
За какво пък ми е на мен да манипулирам когото и да било. Изказвам си мнението и имам позиция.

Ти искаш да разбереш за техните възгледи, питай ги лично, пиши им, разберете се.
Много по-лесно и удобно е да ме пренасочваш към някой друг, когато не можеш да отговориш сам на въпросите ми, нали?

Ще спреш ли с глупостите? Историята и фактите показват, че фашизъм/фашистки режим е имало само в Италия.
Не разбра ли какво значи етимология и как действителното значение на думата не зависи от нейния произоход? Колко по-просто да ти го обясня?

Олигофрени като теб могат само и само да клеветят.
И къде съм клеветил някого и с какво?

Не знам как реши, че расизъм е основна част от "идеологията ни на този парад".
А не е ли поня някаква част? Подкрепяха ли ви цигани и негри на парада?

Сега е посткомунизъм. Кой говори за "чиста раса чист народ"?
Луков марш си е точно сборище на нео нацисти (щом не искаш да ги наричаме фашаги).

Коя наци партия? Не ми е ясно откога фашисткият режим симпатизира на Хитлер, мислех, че е на Мусолини и на евреите от фашистката партия.
Ето пак, едно си баба знае, едно си баба бае...

TrollFactory, не беше ли ти този, който казваше как младежи като мен са били превъзпитавани в комунистически интернати?
Ако е така, то сигурно съм се пошегувал.