- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
От няколко дни гледам заглавието на темата и си викам "Не, няма да влизам в нея, че ще стане нещо епохално". Ама сега влязох и прочетох първите 3 мнения и последните две. Мисля по-късно да наваксам, защото 100% ще се заям с някого. Сега обаче ми направи впечатление мнението на нелицеприятното. Затова ще го попитам:
Кажи ми момко, ти знаеш ли какво всъщност изповядва комунизма и какво е залеглнало в основата му, че си позволяваш да пишеш подобни глупости като тия по-горе? Освен това, я ми обясни как ще сравняваш един режим с друг, след като само си чувал за първия от баба и дядо, 'щот най-вероятно мамка ти и татка ти не са кой знае колко по-големи от мен и да ти кажа ние не поживяхме много в "онуй" време. Общо взето са детски спомени, макар и спомените ми да са хубави. И обясни ти на чичо си, как в момента се закриват училища, гимназии и висши учебни заведения при положение, че по твоите думи сега сме повече по брой на население, от тогава (а те тогава са строени и са били пълни). Хайде давай, ти си на ход!
Последно редактирано от 9999 : 02-24-2019 на 19:03