- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
Голямо мерси! Но така и не виждам да е ликвидиран тоя пропуск по никакъв начин. И още веднъж много ти благодаря за линковете! Щото напълно подкрепят моите тези в случая.
"...Първи при мен дойде скопският войвода Величко Велянов. Чувал бях, че е физическият убиец на Александър Стамболийски. Щом ми се представи, рече: "Ха си рекъл, г-н генерал, ха го утепах. КАЖИ КОГО КЕ ТЕПАМЕ?"
Величко Велянов направо пита генерал Бойдев КАЖИ КОГО КЕ ТЕПАМЕ? Едва ли има нужда тук от коментар. Имаме случай на криминално проявени младежи и мъже, които са готови за всякакви мокри поръчки по команда срещу заплащане или просто така за кеф. Благодаря ти още веднъж за линка към 168 часа! Мнооого ми беше полезен.
ВМРО след 1918 г се превръща от патриотична в терористична организация, която десетилетия наред тероризира цялото българско общество. Разчиства сметките си помежду си и с различни български политици по нечие хрумване. На някой, който е решил да се постави над закона. Има стрелби по улиците на София, има и загинали невинни граждани случайно преминаващи оттам. ВМРО окупира Пиринския край и се превръща в "държава в държавата". Превръща Пиринско едва ли не в една автономна област на България и тук се пита, в такъв случай на кого служи тая организация?
Дали не на съседна Югославия, та българските правителства нямат чак до 1934 г достъп и контрол над една територия на царството? Слава богу деветнайсетомайци в 1934 г слагат край на тоя свиреп терор и озаптяват някои разпасали се катили, които са решили, че могат да колят и бесят когото си щат в тая държава, която искат да превърнат в тяхна бащиния.
Последно редактирано от redbul2 : 02-03-2019 на 10:59