- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
Майн фюрер!Ако англичаните бяха станали съюзници на германците, бомбардировките над английските градове щяха незабавно да спрат. А те продължават поне до 1944 г. Дори парламента и Бъкингамския дворец са пострадали от бомби, а милиони англичани се навират под земята в скривалищата. Адолф Хитлер страстно е желаел съюз с Великобритания. За това е писал и в "Майн Кампф" още в началото на двайсетте години. И пак там заявява, че ЩЕ НАПАДНЕ РУСИЯ. Това му намерение е още през 1923-1924 г. Така, че НЕ Е ВЯРНО ТОВА, ЧЕ СТАЛИН СЕ ГОТВЕЛ ДА НАПАДНЕ ГЕРМАНИЯ, А ХИТЛЕР ГО ИЗПРЕВАРИЛ. Цели 20 години преди това ХИТЛЕР Е ОБЯВИЛ, ЧЕ ИМА НАМЕРЕНИЕ ДА НАПАДНЕ РУСИЯ. Но това само този, който е чел "Майн Кампф" (като мен) го знае. Останалите хора не го знаят и лесно се лъжат и манипулират от немската пропаганда.
Аз затова съветвам хората. Черпете информация от извора, от оригинала. А не от ментето, разни (псевдо)историци и драскачи. Четете Хитлер, четете мемоарите на немските генерали и фелдмаршали.
А за Стамболийски. Ако ти беше на неговото място, а аз съм Цанков щях да се погрижа в дома ти да открият тонове злато и милиони от всякаква валута. Не се безпокой, щях да те изкарам най-богатия и най-корумпирания, дори ако си ходил със скъсани гащи. Неща които не си и сънувал щяха да "открият" в дома ти. Хиляди презервативи, килограми дамско червило и женски бикини, "доказателство" за развратната ти дейност. Защо приемаш за шега тази игра на живот и смърт, която Цанков е водил?
Последно редактирано от redbul2 : 02-05-2019 на 17:09