Първоначално написано от
redbul2
Значи според вас двамата с Грозния леви партии не трябва да има? Ами да вземем тогава направо да разтурим парламента? Или пък в него да влизат само десни партии? Сетне двамата с Грозния ще ви изберем за Райхсфюрер на България.Само не знам как ще се разберете? Кой от двама ви да бъде фюрер и кой да стане гаулайтер или оберщурмбанфюрер? А може ли да ми обясниш аджеба, как твоята организация си представя държавното устройство без леви партии? Може би и без парламент? Много съм любопитен да разбера.
Ами като не искате леви партии, господине, нека твоите родители плащат на хората от фирмата ви по-големи заплати. Каквито има в Германия и Америка. Същото се отнася и за Грозния. Ако баща му плаща по-добре на служителите и работниците си гарантирам ви, че няма да има никакви леви партии. Вие двамата какво искате? Хората да ви работят ангария, по 25 часа в денонощието и вместо вие да им плащате, те да плащат на вас. За удоволствието, че работят нещо. Това ви са мечтите и мокрите сънища, нали така? Затова не щете да има леви партии, а само десни. На едрия бизнес, банките и спекулантите.