.
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Threaded View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    "Жизнено пространство" не означава повече територии за личен кеф. Германия, ако не получи такова, ще се наложи да стане зависима от други държави и накрая ще рухне. Нали западните страни толкова искат да запазят мира в Европа (и не само), тогава защо поставят Германия в такова катастрофално положение?
    Седя и се чудя. Как федерална република Германия не "рухна" според твоите думи след като не получи "жизнено пространство", а дори напротив територията й беше доста орязана. Как ФРГ постигна невиждан икономически успех и стана "локомотивът" на Европа. Не само, че не рухна, ами стана първата икономическа сила на Стария континент, поне 10 пъти по мощна от Третия райх. Значи можело и така. Без да заграби от някого ново жизнено пространство. И сетне още и още. Не само "жизненото пространство" на сегашните немци им стига напълно, ами отгоре на всичко дори им е широко, голямо. И канят "на гости" разни араби, афганци, африканци. Откъде ли намират и за тях "жизнено пространство". Чудна работа! Аз съм прост човек. Не ги разбирам тия работи. Ще те помоля да ми ги разясниш. Да ме осветлиш по въпроса.

Бундесканцлерин Меркел: Либе арабише мигрантен! Херцлих вилкомен ин Дойчланд!
    Последно редактирано от redbul2 : 02-05-2019 на 18:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си