- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
Издигане на националното, духовното и моралното на европейските народи, защото европейските народи все повече и повече губят тези свои качества.
Мен не ме засяга дали германските националисти се кланят на Хитлер или на някой друг. Ти ме питаш как с националсоциалистическа партия ще подобрим живота в страната, ами не знам бе, не знам за коя националсоциалистическа партия става въпрос. Изглежда, че ти ги разбираш повече нещата, обясни ми.
Така, Луковмарш е националистическо, родолюбиво, паметно, факелно и антикомунистическо шествие. Кажи за коя партия става въпрос, аз не принадлежа към абсолютно никоя организация.
Защо ти е било на теб да манипулираш? А какво правиш през цялото време? Всички хора ли са светци и лъщукат от добрина? Защото си трол.
Приятелю, разбира се, че не мога да отговоря за техните възгледи, а понеже ти искаш да разбереш, ти казвам лично да ги питаш.
Освен такива исторически понятия.
Даже и в предни постове съм посочил.
А трябва ли да ни подкрепят? Тези от махалите ежедневно репресират българския народ. България не е страна на циганите, но се превръща в циганска държава. И защо по-точно трябва да ни подкрепят негри? За да се покаже, че участниците на Луковмарш не са расисти ли? Сигурно искаш да ни подкрепят и радикални ислямисти, ционисти и подобни, за да "види България, че не дискриминираме".
Пак клеветиш и лъжеш. Дори не можеш да го потвърдиш. И понеже trollfactory е един манипулатор и трол, както се подразбира не само от писаниците му, но и от самото му име, за тези, които не са особено наясно, което напоследък ми е направило възприятие - фашист само в комунистическия речник означава неонацист.
Фашистите не поддържат ли идеологията на Мусолини?
Последно редактирано от LoveSofia : 02-20-2019 на 17:37
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.