.
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Threaded View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Е колко пък да е чак толкова сложно да ми дефинираш накратко и с твои думи какъв е този "европейски възход" и в какво ще се състои?
    Издигане на националното, духовното и моралното на европейските народи, защото европейските народи все повече и повече губят тези свои качества.

Е как да не те засяга? Ти си този, който развяваше знамена на Луков марш и го пропагандираше тук.
    Мен не ме засяга дали германските националисти се кланят на Хитлер или на някой друг. Ти ме питаш как с националсоциалистическа партия ще подобрим живота в страната, ами не знам бе, не знам за коя националсоциалистическа партия става въпрос. Изглежда, че ти ги разбираш повече нещата, обясни ми.

Маршът е с политическа цел. Ако е без политическа цел, тогава той не би имал нито същия смисъл, нито абсолютно какъвто и да било смисъл. Просто представи партията си. Или са ви казали като нямате 18 да избягвате да обяснявате от коя партия сте?
    Така, Луковмарш е националистическо, родолюбиво, паметно, факелно и антикомунистическо шествие. Кажи за коя партия става въпрос, аз не принадлежа към абсолютно никоя организация.

За какво пък ми е на мен да манипулирам когото и да било. Изказвам си мнението и имам позиция.
    Защо ти е било на теб да манипулираш? А какво правиш през цялото време? Всички хора ли са светци и лъщукат от добрина? Защото си трол.

Много по-лесно и удобно е да ме пренасочваш към някой друг, когато не можеш да отговориш сам на въпросите ми, нали?
    Приятелю, разбира се, че не мога да отговоря за техните възгледи, а понеже ти искаш да разбереш, ти казвам лично да ги питаш.

Не разбра ли какво значи етимология и как действителното значение на думата не зависи от нейния произоход? Колко по-просто да ти го обясня?
    Освен такива исторически понятия.

И къде съм клеветил някого и с какво?
    Даже и в предни постове съм посочил.

А не е ли поня някаква част? Подкрепяха ли ви цигани и негри на парада?
    А трябва ли да ни подкрепят? Тези от махалите ежедневно репресират българския народ. България не е страна на циганите, но се превръща в циганска държава. И защо по-точно трябва да ни подкрепят негри? За да се покаже, че участниците на Луковмарш не са расисти ли? Сигурно искаш да ни подкрепят и радикални ислямисти, ционисти и подобни, за да "види България, че не дискриминираме".

Луков марш си е точно сборище на нео нацисти (щом не искаш да ги наричаме фашаги).
    Пак клеветиш и лъжеш. Дори не можеш да го потвърдиш. И понеже trollfactory е един манипулатор и трол, както се подразбира не само от писаниците му, но и от самото му име, за тези, които не са особено наясно, което напоследък ми е направило възприятие - фашист само в комунистическия речник означава неонацист.

Ето пак, едно си баба знае, едно си баба бае...
    Фашистите не поддържат ли идеологията на Мусолини?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си