- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
Аз ти давам текстове от оригиналните вестници, излизали тогава. Запазени, сканирани и дигитализирани. А ти ми даваш някакво си "македонско" (тоест небългарско) вестниче ОТ 1999 ГОДИНА!!! В което всичко може да си пише. Истината е, че тогава по селата хората са били нахранени,сити. Всичката храна са си произвеждали сами с тежък труд на полето от тъмно до тъмно. Но мога да потърся и в кой брой (мисля на вестник Добруджанска трибуна) четох кратък текст. Описваше се таен немски доклад за нашето селско стопанство. Което според немците е неефективно и слабопродуктивно. И наистина сме имали силно раздробени обработваеми земи. Уж ги връщаха в реални граници, а се оказа че в тези реални граници не могат да бъдат обработвани от машини и измислиха термина КОМАСАЦИЯ!.
Това, че София ми е роден и любим град, означава, че мразя другите български градове, така ли?
Вече казах защо няма да прочета Чърчил, защото има неточности неточности и защото, доколкото съм разбрал, в книгата си не гледа от неутрална точка.
Дай ми линк към него, да видим страниците на вестника, аз ти дадох един друг. А македонското (тоест българско, защото Македония е българска, защото няма македонци, а има македонски българи, защото няма македонски език, а има македонски диалект, но сръбската пропаганда и комунистите промениха това) вестниче показва данни отпреди 1944.
На село.. Да не очакваш Цар Борис 3 лично да ходи по селата и да им дава пари? Всъщност има такива случаи, в които е помагал на най-обикновени селяни. Не случайно това е последният български владетел, който цяла България обича и когото комунистите убиват.
Положението преди 44та си е било много хубаво. След смъртта на Царя, в продължение на дни, целият народ е скърбял, народът е бил обединен, единен. За икономиката много говори Статистическият годишник на Царство България. На Балканите сме били от първите икономически сили.
Толкова от мен. Тази тема не ми е от най-интересните. Ако има навити за други и какви, нека да споделят.
Последно редактирано от LoveSofia : 02-22-2019 на 21:58
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.