- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
само дето не си показал броя на абортите. До преди 1950 въобще не са правени![]()
Но ако го погледнем в световен мащаб ще видиш,че броя на децата в едно семейство е намалял за сметка продължителността на живота .
Едва ли би разбрал значението на всички диаграми в линка,че да си отговориш защо въпреки всичко броя на населението се увеличава. Топката все още е в твоята врата.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Изключително неточен и исторически неверен коментар. Георги Димитров не е бил в България, нито на девети септември, нито на десети, нито на тридесет и пети септември 1944 г. Просто през цялата 1944 г. кракът му не е стъпвал в България. Едва в 1945 или 1946 г идва тук от Москва заедно с Васил Коларов. Но тоя твой коментар само показва "достоверността" и истинността на всички твои коментари. Доколко са исторически верни и доколко са една голяма манипулация. Човек който търси обективната информация в Уикипедия и в писанията на разни английски световно неизвестни историци, не ми го хвали.
Червени, вярно ли е, че новината за Чернобил е излезнала няколко дни след случката?![]()
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.