- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
Снимката цели подигравка с червените бандити + че не съм я правил аз. 9.09.1944 не означава, че Димитров е бил в България тогава, а по случай преврата. А коментарът на снимката си е съвсем на място - Едно тъпо червено пиянде, каквито са комунистите, както и масов убиец на грамотни хора. Все пак, той е председател на Коминтерна до 1943 и до смъртта си ръководи БКП.
redbul2, какво стана, СССР последно бил ли е подготвен да води война с Финландия? И напротив, Лидъл Харт е световно известен историк и преподавател по военно дело. Ето ти малко повече за него - https://en.wikipedia.org/wiki/B._H._Liddell_Hart
Не се обоснових правилно, съжалявам. Не исках да кажа, че във всяка една комунистическа страна границите са били затворени, реално не го казах, но прозвуча така. Китайците наистина не са чували за предпазни мерки, нормално толкова голямо население така да се размножава. Монголия - то население 1 милион души не може да се удвои ей така за 5 години. Всъщност каква ти е идеята на цялата глупост, която изписа? Харитов пита как има жертви на комунизма и населението се увеличавало - и аз му отговарям. Да, в някои (мисля, че в повечето, не съм сигурен) страни границите са затваряни, такива страни са СССР и България, Берлинската стена служи точно за това, други няма да изреждам.
По границите на СССР са били слагани всякакви предпазни мерки - бомби, капани, охрана и тн. В България не знам за толкова сериозни, но едно е сигурно - ако те хванат, че бягаш, те застрелват или те пращат в карцера, може и да има случаи само за затвор или лагер, но не знам такива, чувал съм само за карцер, седял съм до човек, който е бил затварян в карцер при опит за бягство.
Ами то едва ли има страна, която може да се нарече комунистическа, виж, социалистическа вече е малко по-различна бира. Казах го не с такъв смисъл, а че практиките в страната и управляващите са представители на неговатата идеология.
Жив и здрав, прав ти път. Ходи си, щом те кефи.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.