.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Hybrid View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Народен съд около 2000 присъди приблизително 300 смъртни
    Присъдите са над 10 хиляди, а смъртните - над 2500. За сметка на това след 9 септем
    ври убитите без съд и присъда са над 30000.

периода 1942г - 09,09,1944г около 5000 присъди приблизително 800 смъртни
    Да оставят комунистите да вилнеят и да вършат антидържавна и антибългарска дейност ли?

СССР за целия период от 1917г до 1989г 20 000 000 присъди приблизително 2 000 000 смъртни
    Жертви на фашизма 25 000 000 само руснаци
    Би разбрал, че това не е така, ако беше спрял да четеш жълти вестници, както и еврейско-комунистическа литература.
    Абсолютна лъжа. Па кои данни? По тези на БКП и ДС? Дори фашизъм не знаеш какво е. Просто всичко, което не е по възгледите ти, го наричаш фашизъм. Дори не знаеш, че фашизъм е имало само в Италия, а в Германия - националсоциализъм. А смееш ли да кажеш немските жертви на СССР? Съветските офицери са убивали почти всички руснаци, които на са искали да влязат в бой (без съд и присъда).

Американски бомбардировки над България с цел цивилно население - 12 000 само за София
    Всъщност защо изобщо смееш да говориш за американски бомбардировки над София, при положение че:
    * това също е една огромна комунистическа лъжа. http://zamunda.net/details.php?id=399657&hit=1 а общо убити, по-късно починали и изчезнали - до 5000
    * Америка и СССР са били съюзници през ВСВ
    * за много лица, които са спрели вражеските бомбардировки, нито дума не е била обелена след 1944-та. А ако са останали живи, най-вероятно са били и убити
    * с активното си включване във войната България дава над 8000 убити и 9000 изчезнали
    * бомбардировките имат одобрението на Сталин

Безмислени ядрени бомбардировки над Хирошима и Нагасаки
    Счита се, че жертвите в Хирошима са между 90 000-140 000 души, а в Нагасаки между 60 000-80 000, като болшинството от жертвите са сред цивилното население. Други източници посочват 330 000 убити, 476 000 ранени и 9 200 000 бездомни.
    Америка. Не знам защо мислиш, че някой харесва Америка оттук. Ако е така, ще кажа, че да си американофил и русофил е една и съща дебилщина. Културният марксизъм възниква от Америка.

Няма да споменавам геноцида над индианците и също така,че до средата на 20ти век в САЩ са се водили спорове дали негрите са хора като всички останали.
    Да, не трябваше да ги споменаваш, защото не говорим за тези жертви. В такъв случай можем да говорим за жертвите на ПСВ, на Испанския грип, Черната смърт, за убитото бяло американско население от негрите, но това е безсмислено.

Войната с Виетнам,двете войни с Ирак,Афганистан,Либия довели до дестабилизация на региона с резултат бежански вълни и тероризъм дори в Европа,а може би скоро и пред вашия блок.

Бежанските вълни са тук заради евреите (СССР и комунизмът са създадени от евреи), които взимат огромно участие в тяхното осъществяване.

Така наречените от вас жертви на комунизма само нищожно малко пред жертвите на тези които боготворите.
    Така наречените (не от нас) жертви на комунизма са над 70 милиона в световен мащаб.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    ...всичко, което не е по възгледите ти, го наричаш фашизъм. Дори не знаеш, че фашизъм е имало само в Италия, а в Германия - националсоциализъм.
    Комунистите преднамерено използват думата "фашизъм", защото "национал-социализъм" има стряскаща и неудобна прилика със "социализъм" !
    * за много лица, които са спрели вражеските бомбардировки, нито дума не е била обелена след 1944-та. А ако са останали живи, най-вероятно са били и убити
    Да си спомним и за чужденците загинали в защита на България и нейното население:
    https://bulgarianhistory.org/gerhard-vengel/
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Комунистите преднамерено използват думата "фашизъм", защото "национал-социализъм" има стряскаща и неудобна прилика със "социализъм" !
    Правилно! Но не само, като цяло комунистите наричат "фашизъм" всичко, което не е по техните възгледи. Според тях Царя на българите, който убиха и най-нагло излъгаха за случката, бил фашист

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Да си спомним и за чужденците загинали в защита на България и нейното население:
    https://bulgarianhistory.org/gerhard-vengel/
    Слава и чест на героите!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Присъдите са над 10 хиляди, а смъртните - над 2500. За сметка на това след 9 септем
    ври убитите без съд и присъда са над 30000.

Да оставят комунистите да вилнеят и да вършат антидържавна и антибългарска дейност ли?

Би разбрал, че това не е така, ако беше спрял да четеш жълти вестници, както и еврейско-комунистическа литература.
    Абсолютна лъжа. Па кои данни? По тези на БКП и ДС? Дори фашизъм не знаеш какво е. Просто всичко, което не е по възгледите ти, го наричаш фашизъм. Дори не знаеш, че фашизъм е имало само в Италия, а в Германия - националсоциализъм. А смееш ли да кажеш немските жертви на СССР? Съветските офицери са убивали почти всички руснаци, които на са искали да влязат в бой (без съд и присъда).

Всъщност защо изобщо смееш да говориш за американски бомбардировки над София, при положение че:
    * това също е една огромна комунистическа лъжа. http://zamunda.net/details.php?id=399657&hit=1 а общо убити, по-късно починали и изчезнали - до 5000
    * Америка и СССР са били съюзници през ВСВ
    * с активното си включване във войната България дава над 8000 убити и 9000 изчезнали
    * бомбардировките имат одобрението на Сталин

Америка. Не знам защо мислиш, че някой харесва Америка оттук. Ако е така, ще кажа, че да си американофил и русофил е една и съща дебилщина. Културният марксизъм възниква от Америка.

Да, не трябваше да ги споменаваш, защото не говорим за тези жертви. В такъв случай можем да говорим за жертвите на ПСВ, на Испанския грип, Черната смърт, за убитото бяло американско население от негрите, но това е безсмислено.

Бежанските вълни са тук заради евреите (СССР и комунизмът са създадени от евреи), които взимат огромно участие в тяхното осъществяване.

Така наречените (не от нас) жертви на комунизма са над 70 милиона в световен мащаб.
    По твоята логика са заличени цели държави тия числа не спряха да се променят.

И добре,че са били комунистите,защото видяхме какво стана с фашистите.

Отказа да влезеш в бой с врага се наказва със смърт без значение в коя армия се намираш.

пп

всеки път говориш различни неща за едно и също нещо
    Последно редактирано от haritov : 04-28-2019 на 14:33
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

По твоята логика са заличени цели държави тия числа не спряха да се променят.
    Ти май не обичаш да вникваш в нещата. Аз не казах, че в държава с население от 20 милиона са убити 50 милиона, а казах, че общо в цял свят (в различни страни, в различни кътчета на света) са убити над 70 милиона.

И добре,че са били комунистите,защото видяхме какво стана с фашистите.
    За кое добре, че са били комунистите? И какво стана с фашистите? И кои са фашистите?

Отказа да влезеш в бой с врага се наказва със смърт без значение в коя армия се намираш.
    Ясно. Защото са били убивани и 16-17годишни младежи от своите. Врагът в този случай е собствената ти страна.

всеки път говориш различни неща за едно и също нещо
    Примерно? За числата ли? Предният път казах 70-80 милиона, сега казвам над 70 милиона.

Град
    системата дегоба
    Ти май не обичаш да вникваш в нещата. Аз не казах, че в държава с население от 20 милиона са убити 50 милиона, а казах, че общо в цял свят (в различни страни, в различни кътчета на света) са убити над 70 милиона.

За кое добре, че са били комунистите? И какво стана с фашистите? И кои са фашистите?

Ясно. Защото са били убивани и 16-17годишни младежи от своите. Врагът в този случай е собствената ти страна.

Примерно? За числата ли? Предният път казах 70-80 милиона, сега казвам над 70 милиона.
    Ами това са само смъртни присъди,а останалите 80% осъдени?

Де толкова затвори за половината свят бе братче?

Забавен си
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ами това са само смъртни присъди,а останалите 80% осъдени?

Де толкова затвори за половината свят бе братче?

Забавен си
    Наистина ли си мислиш, че съм казал, че 70 милиона са осъдени?

За какви затвори говориш изобщо?

Град
    системата дегоба
    Наистина ли си мислиш, че съм казал, че 70 милиона са осъдени?

За какви затвори говориш изобщо?
    Ами говоря за ония дето не са били осъдени на смърт извън твоите 60 70 80 90милиона...

И такива е имало

като включим и втората световна война няма как да няма някоя заличена държавица

Ами говоря за ония дето не са били осъдени на смърт извън твоите 60 70 80 90милиона...
    Напълно възможно е и 90 милиона да са, но няма как да знаеш това, след като четеш само комунистическа литература.

И такива е имало
    като включим и втората световна война няма как да няма някоя заличена държавица
    Говориш много несвързано и неразбираемо. Да, има. Но гледам да избегна говоренето за тях. Но щом искаш. Значи потвърждаваш, че комунизмът е система, която раздава безброй репресии - затвор за 5, 10, 20, 30 години, смърт, отнемане на жилища и земи + лагери, така ли? Попита откъде толкова затвори.. В България за няколко години са построени десетки лагери. В Гулаг на моменти е имало по над 1 милион затворници.
    Защо говориш за "заличена държавица"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си