.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Всъщност бъркаш - Сталин е този, който е искал да нападне Германия!
    Англия и Франция ги е било страх !
    Нещо май съвсем започна да изопачаваш историята. Втората световна не започва само с нападението на Хитлер над Полша (преоблечени в полски военни униформи немски затворници нападат немската радиостанция в Данциг. След това до един са избити от своите, германците, за да не се разбере истината. Тъпа провокация!). В отговор АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА ГЕРМАНИЯ! Ето тогава вече започва истинската война, а СССР до самия 22 юни 1941 г спазва търговките договори с германия и изпраща през границата вагони с жито, петрол и други суровини на гладните германци. Хитлер е бил голям глупак да изпусне такава аванта за германия. Впрочем той напада СССР без да обяви война.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Нещо май съвсем започна да изопачаваш историята. Втората световна не започва само с нападението на Хитлер над Полша (преоблечени в полски военни униформи немски затворници нападат немската радиостанция в Данциг. След това до един са избити от своите, германците, за да не се разбере истината. Тъпа провокация!). В отговор АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ОБЯВЯВАТ ВОЙНА НА ГЕРМАНИЯ! Ето тогава вече започва истинската война, а СССР до самия 22 юни 1941 г спазва търговките договори с германия и изпраща през границата вагони с жито, петрол и други суровини на гладните германци. Хитлер е бил голям глупак да изпусне такава аванта за германия. Впрочем той напада СССР без да обяви война.
    Даже Сталин е издал заповед да не се стреля по немски войник,благодарение на което германцит навлизат дълбоко в руска територия без съпротива.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си