- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Ден на почит към жертвите на комунизма
Другарки, социализъмът не е ли едно недоносче?
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
http://www.extremecentrepoint.com/ar...0728Kw0n30zhoA
България над Всичко и русия под Всичко!
„Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!“
Някой би ли ми припомнил какво се случва с паметта на бащата на българската конница след 9 септември и на Димитър Списаревски?
И в крайна сметка не е ли вярно, че
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
“На две неща съм се спрял - или да нападнем и да освободим затворниците, или да се разделим на 10 чети със свои командири, които да отидат в 10 окръга и там да се мисли за нещо общо - въстание ли, революция ли ще го наречем, не знам. Но така да чакаме другарите да се подготвят и да ни избият като пилци, не бива да допускаме.” - горянинът Георги Стоянов - Търпана
Да си спомним какво е рекъл Апостола по отношение на предателите...
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Не България над всичко и русия под всичко. А правилното е България и Русия над всичко! И Дойчланд, Дойчланд УНТЕР алес!. Ето това е правилният лаф.
Без Русия нямаше да я има и България. А това, че нашата армия участва в една обречена и губеща за нас война 1915-1918 г завършила с нашата втора национална катастрофа и загубата на големи територии ( в това число и излаза на Бяло море след което целият ни морски транспорт е под контрола на Турция!!!) се бие с малобройни руски части, за това причината е че Русия, както и Сърбия и Румъния са в Антантата, която е нещо от рода на НАТО през Първата световна. След Междусъюзническата война, която глупаво разпалваме, Добруджа и Македония вече са територии на Румъния и съответно на Югославия. Така че руската армия към този момент не е нахлула в България, а се намира на територията на Румъния и Сърбия. И ДА ПРИПОМНЯ, ЧЕ РУСИЯ СЕ БИЕ НА СТРАНАТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, ФРАНЦИЯ И ИТАЛИЯ. А НИЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО СЕ БИЕМ СРЕЩУ ТЕЗИ ДНЕШНИ ДЕМОКРАЦИИ!!! И най-големи жертви даваме не в битките с руснаците, а срещу англичаните и французите. Ти да не би да си от турския етнос, че си толкова против Русия?
Последно редактирано от redbul2 : 05-09-2019 на 21:32
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Припомням ти думите на вожда: "Социализъмът е едно недоносче".
Оттам идва един от най-големите митове за еврейската му кръв, а тъй като това не е вярно, автоматично следва, че Хитлер не е евреин.
Ако нямаш гръцка или турска кръв, няма как да си такъв.
Не е бил.
Не че не може, но не е бил. В случая "невинен до доказване на противното важи с пълна сила".
ББС Лондон не струват по отношение на Хитлер. По-добър филм за Хитлер от The Greatest Story Never Told няма и няма да има близките години.
По това време около 40% от децата в тази австрийска (може би и в цяла Австрия, не си спомням) област са били извънбрачно заченати. Те също не могат да посочат това.
Не се знае, защото десетки проценти по това време са били извънбрачно заченати. Има много теории за еврейската кръв коя от коя по-малоумна. През 1938-39 в някой си {май английски} вестник се публикува и една новина, гласяща, че Хитлер е евреин, защото в еврейското гробище имало паметник на човек с име Адолф Хитлер, като това уж е бил дядото на Хитлер, въпреки че е роден 5 години преди Алоис.
Къде го прочете това?
За което Хитлер му е изключително благодарен и по-късно му помага да избяга. Хитлер е имал познати евреи по времето на Третия Райх, например Емил Морис. Десетки хиляди евреи са се били на негова страна (Hitler's Jewish Soldiers).
След нейната смърт той е на 18 години, а пълнолетието тогава доколкото си спомням е било на 21-22 години, отхвърлен е и от Художествената академия, няма средно образование и заради това не може да влезе във факултет. И пак някак си се издържа сам, като продава картички и други глупости. Само на тези години среща глад и мизерия, среща трудностите на живота, които го превръщат в един здрав и силен мъж. Работи като общ работник и чертожник, но няколко пъти е изритван от строежи заради политическите му възгледи и спорове. Предпочита да дава огромна част от парите си за книги вместо за храна, въпреки че гладува.
Не е вярно, имало е риск от това, но е само временно ослепен. Участва в ПСВ като доброволец, макар и да не е влизал в казарма, награждаван е няколко пъти заради храбростта и честта си, раняван е сериозно, но по свое желание се връща на фронта
Отива да види какво представлява партията на тяхно къбрание, вследствие на което накрая бива поканен да влезе в ДАП, като е мислел да създаде собствена партия.
Изкачва се до лидер заради неговите способности.
Антон Дрекслер помага за съставянето на програмата.
С тази своя партия цели възхода на Германия.
Комунистическите партии по никакъв начин не могат да помогнат на Германия, а само да я използват и наложат еврейството и болшевизма сред народа. Какви ти искания за по-високи заплати, за две години след изкачването му на власт връща на работа над 5-6 милиона германци.
И какво като? Има и честни евреи, "Honorary Aryan".
Къде е Македония, кой спомогна за нейното македонизиране и инициира проекта за балканска федерация? Комунистическото правителство не докара България до 110000 квадратни километра площ, така ли?
Хитлер ни връща Добруджа и всъщност защо говориш за Македония, при положение че подкрепяш този, който я оставя на произвола на съдбата (Стамболийски, а по-късно съветските слуги)?
Съветските подлоги от бкп се отказват от българската идея в това кътче (години преди ВСВ), като по-късно спомагат на югославските комунисти за македонизирането (за избиването им, както и за репресирането им) на македонските българи.
И ти ли ми говориш за национални интереси и национални предателстваКогато се откажеш от една важна българска част, заемаща огромно място в сърцето на България, защото има страни, които са по-важни от Родината ти.
Не сме никакъв сателит на Третия Райх.
Нито съм "фен" на Турция, нито на Русия. За няколко десетилетия след османското робство сме се оправили, а 30 години по-късно след съветското пропадаме все повече и повече.
Абсолютна болшевишка простотия и манипулация. Аз съм за България.
Интернационализмът няма никакво право да говори за националното.
Не пожелавам лоши на никакви наши участници във войната. Хиляди от тях после са били репресирани от властта. Става въпрос за днешните празнуващи, ако не ти е ясно.
А бай Тошо говори за социализъма. По света е имало социализъм, а не комунизъм (такова нещо никъде не е имало, тъй като е невъзможно да има).
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Думата "комунизъм" се използва за общо название на класически марксизъм, марксистки социализъм, комунизъм и тн. За да има комунизъм, първо трябва да има световна социалистическа революция, а това е невъзможно и идеята води до смъртта на десетки милиони.
"Половината свят" е израз, с който целиш да се присмееш на десетките милиони убити и стотиците милиони, станали обект на репресии от комунизма.
Как? Като убиха над 70 милиона човека, създадоха нация от селяни в Камбоджа и македонизираха македонските българи?
В Камбоджа убитите са милиони, защото са били по-образовани от селяните и са показвали "признак на интелигентност" - това ли са злите фашисти?
Множество фалшификации.
В трудовите лагери към края на войната не е имало храна, защото железопътните линии са били бомбардирани или изобщо унищожени от врага. Как ще коментираш наличието на болници в лагерите, в които са лекували "жертвите на злите фашисти", театъра и басейна в Аушвиц?
https://www.google.com/search?client...30.aAUmNN7jm6Q
Как ще коментираш тези снимки?
30 милиона убити от фашистите друг път. Милиони руснаци са умрели заради неспособността на Сталин да бъде пълководец и за да скрие това, той признава за 7 милиона жертви.
Последно редактирано от LoveSofia : 05-18-2019 на 11:45
Белият геноцид
Еврейското превъзходство