.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 293

Hybrid View

Голям фен Аватара на LoveSofia
    http://www.extremecentrepoint.com/ar...0728Kw0n30zhoA
    България над Всичко и русия под Всичко!

„Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!“
    Някой би ли ми припомнил какво се случва с паметта на бащата на българската конница след 9 септември и на Димитър Списаревски?

И в крайна сметка не е ли вярно, че
    Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
    социализъмът е едно недоносче?

“На две неща съм се спрял - или да нападнем и да освободим затворниците, или да се разделим на 10 чети със свои командири, които да отидат в 10 окръга и там да се мисли за нещо общо - въстание ли, революция ли ще го наречем, не знам. Но така да чакаме другарите да се подготвят и да ни избият като пилци, не бива да допускаме.” - горянинът Георги Стоянов - Търпана

Да си спомним какво е рекъл Апостола по отношение на предателите...

Супер фен
    България над Всичко и русия под Всичко!
    Не България над всичко и русия под всичко. А правилното е България и Русия над всичко! И Дойчланд, Дойчланд УНТЕР алес!. Ето това е правилният лаф.

Без Русия нямаше да я има и България. А това, че нашата армия участва в една обречена и губеща за нас война 1915-1918 г завършила с нашата втора национална катастрофа и загубата на големи територии ( в това число и излаза на Бяло море след което целият ни морски транспорт е под контрола на Турция!!!) се бие с малобройни руски части, за това причината е че Русия, както и Сърбия и Румъния са в Антантата, която е нещо от рода на НАТО през Първата световна. След Междусъюзническата война, която глупаво разпалваме, Добруджа и Македония вече са територии на Румъния и съответно на Югославия. Така че руската армия към този момент не е нахлула в България, а се намира на територията на Румъния и Сърбия. И ДА ПРИПОМНЯ, ЧЕ РУСИЯ СЕ БИЕ НА СТРАНАТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, ФРАНЦИЯ И ИТАЛИЯ. А НИЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО СЕ БИЕМ СРЕЩУ ТЕЗИ ДНЕШНИ ДЕМОКРАЦИИ!!! И най-големи жертви даваме не в битките с руснаците, а срещу англичаните и французите. Ти да не би да си от турския етнос, че си толкова против Русия?
    Последно редактирано от redbul2 : 05-09-2019 на 21:32

Супер фен
    Още чакам отговор от празнуващите другарки:
    Пишман националист с промит мозък: "СОЦИАЛИЗМЪТ В КИТАЙ Е ЕДНО НЕДЕНОСЧЕ! Затова и Доналд Тръмп и Юнкер водят търговски преговори с Китай. Защото социализмът е едно недоносче."

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Още чакам отговор от празнуващите другарки:
    Тук говорим за комунизъм.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    "СОЦИАЛИЗМЪТ В КИТАЙ Е ЕДНО НЕДЕНОСЧЕ! Затова и Доналд Тръмп и Юнкер водят търговски преговори с Китай. Защото социализмът е едно недоносче."
    Припомням ти думите на вожда: "Социализъмът е едно недоносче".

Я пак! Че нещо не можах да разбера. Страхотна логика имаш, няма що! ОТ ТОВА, ЧЕ ВТОРИЯТ БАЩА НА НЕГОВИЯ, ТОЕСТ НЕСЪЩИНСКИЯ МУ ДЯДО Е ЕВРЕИН АВТОМАТИЧНО СЛЕДВА, ЧЕ ХИТЛЕР НЕ Е ЕВРЕИН!!!???
    Оттам идва един от най-големите митове за еврейската му кръв, а тъй като това не е вярно, автоматично следва, че Хитлер не е евреин.

Егати "здравата логика"! Ако аз имах повторен дядо, който е грък или турчин, от това следва "логичния" изьвод, че аз не съм такъв, а българин.
    Ако нямаш гръцка или турска кръв, няма как да си такъв.

А не допускаш ли, че освен повторният дядо на Хитлер, евреин може да е бил и неговият истински дядо? Първият, роден баща на баща му?
    Не е бил.

Или щом бабата се омъжва повторно за еереин, то първият й съпруг по никакъв начин не може да е бил евреин? Хм, много странна "логика".
    Не че не може, но не е бил. В случая "невинен до доказване на противното важи с пълна сила".

За Хитлер се знае (и от филмите на БиБиСи-Лондон)
    ББС Лондон не струват по отношение на Хитлер. По-добър филм за Хитлер от The Greatest Story Never Told няма и няма да има близките години.

че неговата баба (майката на баща му) е била слугиня в дома на богат евреин. Точно по времето когато се ражда баща му.
    И че самият Хитлер не може да посочи със сигурност кой е неговият дядо.
    По това време около 40% от децата в тази австрийска (може би и в цяла Австрия, не си спомням) област са били извънбрачно заченати. Те също не могат да посочат това.

И оттам англичаните правят извода, че "не може да бъде изключено и доказано, че Хитлер няма еврейски прозиход". До самата смърт на Хитлер не се знае, кой е точно дядо му.
    Не се знае, защото десетки проценти по това време са били извънбрачно заченати. Има много теории за еврейската кръв коя от коя по-малоумна. През 1938-39 в някой си {май английски} вестник се публикува и една новина, гласяща, че Хитлер е евреин, защото в еврейското гробище имало паметник на човек с име Адолф Хитлер, като това уж е бил дядото на Хитлер, въпреки че е роден 5 години преди Алоис.

А след войната неговите близки роднини с огромно раздразнение отказват да се подложат на ДНК анализ. Защо ли?
    Къде го прочете това?

Интересно е, че лекарят лекувал майка му от раково заболяване също е евреин.
    За което Хитлер му е изключително благодарен и по-късно му помага да избяга. Хитлер е имал познати евреи по времето на Третия Райх, например Емил Морис. Десетки хиляди евреи са се били на негова страна (Hitler's Jewish Soldiers).

След нейната смърт Хитлер дълго време харчи нейното натрупано състояние и не пипва никаква работа.
    Накрая става клошар и стига дори до приют за бедни. В който още тогава изнася пламенни речи на политическа тема и влиза в остри спорове с обитателите на приюта.
    След нейната смърт той е на 18 години, а пълнолетието тогава доколкото си спомням е било на 21-22 години, отхвърлен е и от Художествената академия, няма средно образование и заради това не може да влезе във факултет. И пак някак си се издържа сам, като продава картички и други глупости. Само на тези години среща глад и мизерия, среща трудностите на живота, които го превръщат в един здрав и силен мъж. Работи като общ работник и чертожник, но няколко пъти е изритван от строежи заради политическите му възгледи и спорове. Предпочита да дава огромна част от парите си за книги вместо за храна, въпреки че гладува.

Сетне на фронта уж "оглушава и ослепява" от английския боен газ.
    Не е вярно, имало е риск от това, но е само временно ослепен. Участва в ПСВ като доброволец, макар и да не е влизал в казарма, награждаван е няколко пъти заради храбростта и честта си, раняван е сериозно, но по свое желание се връща на фронта

Сетне след войната е внедрен като полицейски агент в националистическата Немска работническа партия.
    Отива да види какво представлява партията на тяхно къбрание, вследствие на което накрая бива поканен да влезе в ДАП, като е мислел да създаде собствена партия.

Много скоро превзема нейното ръководство и отстранява старото (Антон Дрекслер и останалите).
    Изкачва се до лидер заради неговите способности.

Преименува партията на националсоциалистическа работническа и налага своята програма.
    Антон Дрекслер помага за съставянето на програмата.

С тази своя партия цели да отклони работниците от членство и гласуване за мощните тогава Германска социалдемократическа партия и за Германската комунистическа партия. Вместо искания за по-високи заплати набива в мозъците на германските работници един краен национализъм и реваншизъм. И успява!
    С тази своя партия цели възхода на Германия.
    И успява!
    Комунистическите партии по никакъв начин не могат да помогнат на Германия, а само да я използват и наложат еврейството и болшевизма сред народа. Какви ти искания за по-високи заплати, за две години след изкачването му на власт връща на работа над 5-6 милиона германци.

Семейството на Херман Гьоринг също има за домашен лекар един евреин. Който става и кръстника на райгхсмаршала. Докторът се казва с немското име Херман, което дава и на роденото. Херман Гьоринг.
    И какво като? Има и честни евреи, "Honorary Aryan".

Това е една огромна МАНИПУЛАЦИЯ! Тъй като...
    Къде е Македония, кой спомогна за нейното македонизиране и инициира проекта за балканска федерация? Комунистическото правителство не докара България до 110000 квадратни километра площ, така ли?

То е същото като през Първата световна война. Даваме напразно огромни жертви, а си правим сметката без кръчмаря. Бием се на страната на губещата Германия и не само не запазваме Добруджа и Македония, ами напротив, дори губим Западните покрайнини и Беломорието в което сме имали търговски и военен флот! И това е направо едно престъпление на тогава управляващите. Да дадем огромни жертви, а да загубим накрая още територии.
    Хитлер ни връща Добруджа и всъщност защо говориш за Македония, при положение че подкрепяш този, който я оставя на произвола на съдбата (Стамболийски, а по-късно съветските слуги)?

ЮГОСЛАВСКА МАКЕДОНИЯ НЕ Е СЪЗДАДЕНА ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ, А ОТ СЪРБИТЕ.
    Съветските подлоги от бкп се отказват от българската идея в това кътче (години преди ВСВ), като по-късно спомагат на югославските комунисти за македонизирането (за избиването им, както и за репресирането им) на македонските българи.

И НИЕ НЯМА КАК ДА ИМ ПОПРЕЧИМ ДА НАПРАВЯТ ТОВА. ТЕ СА ОБЯВЕНИ ЗА СЪВОЮВАЩА СТРАНА, ПАРТНЬОР НА СЪЮЗНИЦИТЕ
    И ти ли ми говориш за национални интереси и национални предателства Когато се откажеш от една важна българска част, заемаща огромно място в сърцето на България, защото има страни, които са по-важни от Родината ти.

А НИЕ ОБРАТНОТО СМЕ ПОБЕДЕНАТА ДЪРЖАВА ОБЯВИЛА ВОЙНА НА СЪЮЗНИЦИТЕ И САТЕЛИТ НА ТРЕТИЯ РАЙХ.
    Не сме никакъв сателит на Третия Райх.

Щом говориш и пишеш така, значи ти си фен на Турция и на плана Османска империя-2. И това не е някаква обида. Ако...
    Нито съм "фен" на Турция, нито на Русия. За няколко десетилетия след османското робство сме се оправили, а 30 години по-късно след съветското пропадаме все повече и повече.

ТОЗИ КОЙТО Е ПРОТИВ РУСИЯ ТОЙ Е ЗА ТУРЦИЯ! СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА! И НЕ ПРОСТО ЗА ТУРЦИЯ, А ЗА "ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ-2". Толкова за националното предателство!
    Абсолютна болшевишка простотия и манипулация. Аз съм за България.

Аааа, ти уж си "националист" (псевдонационалист явно! Или може би турски националист?) и "патриот"
    Е, какъв националист си тогава? Менте националист!
    Интернационализмът няма никакво право да говори за националното.

пожелаваш лоши работи на хиляди роднини на нашите участници във войната. Знае се, че три български армии са воювали с германците. Даваме и загинали.
    Не пожелавам лоши на никакви наши участници във войната. Хиляди от тях после са били репресирани от властта. Става въпрос за днешните празнуващи, ако не ти е ясно.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Тук говорим за комунизъм.
    А бай Тошо говори за социализъма. По света е имало социализъм, а не комунизъм (такова нещо никъде не е имало, тъй като е невъзможно да има).

Град
    системата дегоба
    Припомням ти думите на вожда: "Социализъмът е едно недоносче".

Оттам идва един от най-големите митове за еврейската му кръв, а тъй като това не е вярно, автоматично следва, че Хитлер не е евреин.

Ако нямаш гръцка или турска кръв, няма как да си такъв.

Не е бил.

Не че не може, но не е бил. В случая "невинен до доказване на противното важи с пълна сила".

ББС Лондон не струват по отношение на Хитлер. По-добър филм за Хитлер от The Greatest Story Never Told няма и няма да има близките години.

По това време около 40% от децата в тази австрийска (може би и в цяла Австрия, не си спомням) област са били извънбрачно заченати. Те също не могат да посочат това.

Не се знае, защото десетки проценти по това време са били извънбрачно заченати. Има много теории за еврейската кръв коя от коя по-малоумна. През 1938-39 в някой си {май английски} вестник се публикува и една новина, гласяща, че Хитлер е евреин, защото в еврейското гробище имало паметник на човек с име Адолф Хитлер, като това уж е бил дядото на Хитлер, въпреки че е роден 5 години преди Алоис.

Къде го прочете това?

За което Хитлер му е изключително благодарен и по-късно му помага да избяга. Хитлер е имал познати евреи по времето на Третия Райх, например Емил Морис. Десетки хиляди евреи са се били на негова страна (Hitler's Jewish Soldiers).

След нейната смърт той е на 18 години, а пълнолетието тогава доколкото си спомням е било на 21-22 години, отхвърлен е и от Художествената академия, няма средно образование и заради това не може да влезе във факултет. И пак някак си се издържа сам, като продава картички и други глупости. Само на тези години среща глад и мизерия, среща трудностите на живота, които го превръщат в един здрав и силен мъж. Работи като общ работник и чертожник, но няколко пъти е изритван от строежи заради политическите му възгледи и спорове. Предпочита да дава огромна част от парите си за книги вместо за храна, въпреки че гладува.

Не е вярно, имало е риск от това, но е само временно ослепен. Участва в ПСВ като доброволец, макар и да не е влизал в казарма, награждаван е няколко пъти заради храбростта и честта си, раняван е сериозно, но по свое желание се връща на фронта

Отива да види какво представлява партията на тяхно къбрание, вследствие на което накрая бива поканен да влезе в ДАП, като е мислел да създаде собствена партия.

Изкачва се до лидер заради неговите способности.

Антон Дрекслер помага за съставянето на програмата.

С тази своя партия цели възхода на Германия.

Комунистическите партии по никакъв начин не могат да помогнат на Германия, а само да я използват и наложат еврейството и болшевизма сред народа. Какви ти искания за по-високи заплати, за две години след изкачването му на власт връща на работа над 5-6 милиона германци.

И какво като? Има и честни евреи, "Honorary Aryan".

Къде е Македония, кой спомогна за нейното македонизиране и инициира проекта за балканска федерация? Комунистическото правителство не докара България до 110000 квадратни километра площ, така ли?

Хитлер ни връща Добруджа и всъщност защо говориш за Македония, при положение че подкрепяш този, който я оставя на произвола на съдбата (Стамболийски, а по-късно съветските слуги)?

Съветските подлоги от бкп се отказват от българската идея в това кътче (години преди ВСВ), като по-късно спомагат на югославските комунисти за македонизирането (за избиването им, както и за репресирането им) на македонските българи.

И ти ли ми говориш за национални интереси и национални предателства Когато се откажеш от една важна българска част, заемаща огромно място в сърцето на България, защото има страни, които са по-важни от Родината ти.

Не сме никакъв сателит на Третия Райх.

Нито съм "фен" на Турция, нито на Русия. За няколко десетилетия след османското робство сме се оправили, а 30 години по-късно след съветското пропадаме все повече и повече.

Абсолютна болшевишка простотия и манипулация. Аз съм за България.

Интернационализмът няма никакво право да говори за националното.

Не пожелавам лоши на никакви наши участници във войната. Хиляди от тях после са били репресирани от властта. Става въпрос за днешните празнуващи, ако не ти е ясно.

А бай Тошо говори за социализъма. По света е имало социализъм, а не комунизъм (такова нещо никъде не е имало, тъй като е невъзможно да има).
    Е като не е имало комунизъм,защо има жертви според теб?

То,че половината свят е бил изтрепан,а другата половина от света е била затворена ми стана ясно ама това не мога го схвана.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Е като не е имало комунизъм,защо има жертви според теб?
    Думата "комунизъм" се използва за общо название на класически марксизъм, марксистки социализъм, комунизъм и тн. За да има комунизъм, първо трябва да има световна социалистическа революция, а това е невъзможно и идеята води до смъртта на десетки милиони.

То,че половината свят е бил изтрепан,а другата половина от света е била затворена ми стана ясно ама това не мога го схвана.
    "Половината свят" е израз, с който целиш да се присмееш на десетките милиони убити и стотиците милиони, станали обект на репресии от комунизма.

Комунистите избавиха света от злите фашисти.
    Как? Като убиха над 70 милиона човека, създадоха нация от селяни в Камбоджа и македонизираха македонските българи?
    В Камбоджа убитите са милиони, защото са били по-образовани от селяните и са показвали "признак на интелигентност" - това ли са злите фашисти?

https://www.google.com/search?q=%D0%...K9z68zL-26B4M:
    Как ще коментираш тези снимки? Това грижа за хората ли е? Справедливо ли е?
    Множество фалшификации.

В трудовите лагери към края на войната не е имало храна, защото железопътните линии са били бомбардирани или изобщо унищожени от врага. Как ще коментираш наличието на болници в лагерите, в които са лекували "жертвите на злите фашисти", театъра и басейна в Аушвиц?
    https://www.google.com/search?client...30.aAUmNN7jm6Q
    Как ще коментираш тези снимки?

Ако не бяха комунистите убитите от фашистите щяха да са много повече от 30 000 000
    30 милиона убити от фашистите друг път. Милиони руснаци са умрели заради неспособността на Сталин да бъде пълководец и за да скрие това, той признава за 7 милиона жертви.

Град
    системата дегоба
    Думата "комунизъм" се използва за общо название на класически марксизъм, марксистки социализъм, комунизъм и тн. За да има комунизъм, първо трябва да има световна социалистическа революция, а това е невъзможно и идеята води до смъртта на десетки милиони.

"Половината свят" е израз, с който целиш да се присмееш на десетките милиони убити и стотиците милиони, станали обект на репресии от комунизма.

Как? Като убиха над 70 милиона човека, създадоха нация от селяни в Камбоджа и македонизираха македонските българи?
    В Камбоджа убитите са милиони, защото са били по-образовани от селяните и са показвали "признак на интелигентност" - това ли са злите фашисти?

Множество фалшификации.

В трудовите лагери към края на войната не е имало храна, защото железопътните линии са били бомбардирани или изобщо унищожени от врага. Как ще коментираш наличието на болници в лагерите, в които са лекували "жертвите на злите фашисти", театъра и басейна в Аушвиц?
    https://www.google.com/search?client...30.aAUmNN7jm6Q
    Как ще коментираш тези снимки?

30 милиона убити от фашистите друг път. Милиони руснаци са умрели заради неспособността на Сталин да бъде пълководец и за да скрие това, той признава за 7 милиона жертви.
    Не са умрели,а са убити от немски куршум изстрелян от германец.

Вярваш ли си като пишеш всички тези глупости?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си