Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
Многократно съм споменавал защо не е бил евреин. Вторият баща на неговия баща е бил евреин, откъдето следва, че Хитлер не е имал еврейска кръв.
Я пак! Че нещо не можах да разбера. Страхотна логика имаш, няма що! ОТ ТОВА, ЧЕ ВТОРИЯТ БАЩА НА НЕГОВИЯ, ТОЕСТ НЕСЪЩИНСКИЯ МУ ДЯДО Е ЕВРЕИН АВТОМАТИЧНО СЛЕДВА, ЧЕ ХИТЛЕР НЕ Е ЕВРЕИН!!!??? Егати "здравата логика"! Ако аз имах повторен дядо, който е грък или турчин, от това следва "логичния" изьвод, че аз не съм такъв, а българин.

А не допускаш ли, че освен повторният дядо на Хитлер, евреин може да е бил и неговият истински дядо? Първият, роден баща на баща му? Или щом бабата се омъжва повторно за еереин, то първият й съпруг по никакъв начин не може да е бил евреин? Хм, много странна "логика".

За Хитлер се знае (и от филмите на БиБиСи-Лондон), че неговата баба (майката на баща му) е била слугиня в дома на богат евреин. Точно по времето когато се ражда баща му. И че самият Хитлер не може да посочи със сигурност кой е неговият дядо. И оттам англичаните правят извода, че "не може да бъде изключено и доказано, че Хитлер няма еврейски прозиход". До самата смърт на Хитлер не се знае, кой е точно дядо му. А след войната неговите близки роднини с огромно раздразнение отказват да се подложат на ДНК анализ. Защо ли?

Интересно е, че лекарят лекувал майка му от раково заболяване също е евреин. След нейната смърт Хитлер дълго време харчи нейното натрупано състояние и не пипва никаква работа. Накрая става клошар и стига дори до приют за бедни. В който още тогава изнася пламенни речи на политическа тема и влиза в остри спорове с обитателите на приюта. Сетне на фронта уж "оглушава и ослепява" от английския боен газ. Но всъчщност англичаните смятат, че това временно "ослепяване" се дължи на истерия (хистерия на медицински език), нервно разстройство. А не на отровните газове. Сетне след войната е внедрен като полицейски агент в националистическата Немска работническа партия. Много скоро превзема нейното ръководство и отстранява старото (Антон Дрекслер и останалите). Преименува партията на националсоциалистическа работническа и налага своята програма. С тази своя партия цели да отклони работниците от членство и гласуване за мощните тогава Германска социалдемократическа партия и за Германската комунистическа партия. Вместо искания за по-високи заплати набива в мозъците на германските работници един краен национализъм и реваншизъм. Клин клина избива както се казва. И успява!

Семейството на Херман Гьоринг също има за домашен лекар един евреин. Който става и кръстника на райгхсмаршала. Докторът се казва с немското име Херман, което дава и на роденото. Херман Гьоринг.