- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фобията ми
Църквата ще те aнатемоса за тези думи![]()
Наясно съм, че сте още в гимназията и че говорите за фобии, но това е меко казано нелепо. За да разберете какво имам предвид, е добре да отидете при някой лекар в център за асистирана репродукция (инвитро клиника) и да го накарате да ви обясни как всъщност стават бебетатаМисля че когато ви обясни всичко което е нужно да се случи, за да забременее една жена, на фобията ви ще бъде сложен тотален край. Що си мислите, че става ей тъй, не ми е ясно. Или всъщност ми е ясно, като се има предвид колко малко знаят повечето хора за самия процес. То е голям зор да забременнеш дори когато мъжът свърши в теб, а вие говорите за пипане с ръце през дънките. Това не е забременяване чрез спори по въздуха. Темата е ад за очите и познанията ми.
Момичета, спрете да бъдете необразовани. Чететв повече и питайте майките си най-малкото. Макар че, ако им зададете такъв въпрос рискувате да си помислят, че са отгледали дебили. Нищо лично, но аз това бих си помисли, ако моята дъщеря ме попита това. Бъдете умни и се образовайте. Успех с фобиите, макар че те граничат не с невъзможното, а с имагинерното (фантазьорството).