Здравейте. Обръщам се към хората, които са имали татуси. Казуса е следният..преди 3 дни си направих татус. Всичко беше както трябва при правенето на татуса. Иглите бяха стерилни отвори ги пред мен и всичко останало. Постоянно забърсваше докато работи и сменяше ръкавиците си,та до преди 2 дена го мажех през час с Бепантен. От днес 4-5 пъти на ден (аз избирам 5 пъти ей така за всеки случай) . Имам възможността да мия татуса само сутрин и вечер като се прибера от работа. 3-ти ден е от както съм го направил и изпитвам сърбеж само на едно място, а не по цялата татуировка, което ме притеснява. Четох, че може да е алергична реакция към боята.. Да отбележа на работа е малко прашничко мислех да слагам фолио но трябва да го държа от 08:00 до 17:00, което не позволява на татуса да диша а пък и трябва да го мажа нали.. Мия мястото със антибактериален сапун както ми препоръча татуиста. Сърбежа не е постоянен появява се и изчезва. Моля само хора, които са минавали по този път да коментират. Благодаря