Здраввйте, аз съм момиче на 16 години без опит във връзките и имам нужда от помощ!
Всичко започна миналата година, когато се преместих в ново училище, момчето което седеше пред мен тогава, започна да си говори с мен още от първия ден и ми се стори много приятен и мил. Неусто се сприятелихме и започнахме да си говорим постоянно. Учетилте ни правеха забележки почти всеки час, че много говорим, а аз дори не осъзнавах, че сме започнали разговор и че съм му споделила толкова неща. След време той почна да се държи странно запона да ми краде всичко от чина, да ме имитира и да спори постоянно, също започна да се държи гадно щом говорех с друго момче. Приятелката ми, ми казваше, че той ме харесва, което беше добре за мен, защото и аз много го харесвах. Колкото и да беше досаден, и шегите му да ме докарваха до лудост, той беше и много добър приятел и винаги се грижеше за мен. По време на вторя срок в училище с него започнахме да ставаме все по-близки, говорехме си непрекъснато, пишехме си до 2 сутринта и постепенно започнахме странен флирт, без да осъзнаваме. Приятелките ми казваха, че сме точно като двойка, даже запонаха да си записват всеки такъв момент. А когато отсъствах ми разказваха, как той ме си говорел с другите и стоял сам на чина си, каро от време на време питал приятелката ми, кога ще се връщам. Бях многл радостана, да чувам тези неща ( защото аз отсъставах често). Колкото повече се сблибавахме толкова повече имах чувството, че ще се съберем, но нямах смелост да си призная.
Но един ден като гръм от ясно небе, без явна причина той запона да се прави, че не ме познава, а на предишния ден си писахме до един часа сутрината. За него аз просто бях изчезнала, от това много ме заболя. Това продължи цяло лято и целия първи срок от тази година. Наскоро приятелката ми отново направи опит да разбре защо и ни събра на едно място за да изясним нещата. В същото време, докато аз през сълзи му се извинявах и казвах, че не искам да загубя приятел като него, той просто ми каза "не съм такъв човек" после си скри лицето с ръка и избяга кум тоалетните, от тогава не сме си говорили.
Сега се правя, че не ми пука и че никога не съм го понасяла но се чувствам толкова виновна и ви моля за съвет, кажете ми според вас какво му стана?
Моля да ме извините, ако има правописни грешки.