Цитирай Първоначално написано от Лилилилинова Виж мнението
...В същото време, докато аз през сълзи му се извинявах и казвах, че не искам да загубя приятел като него, той просто ми каза "не съм такъв човек" после си скри лицето с ръка и избяга кум тоалетните, от тогава не сме си говорили.
Сега се правя, че не ми пука и че никога не съм го понасяла но се чувствам толкова виновна и ви моля за съвет, кажете ми според вас какво му стана?...
Първо:
Пишеш, че си се извинявала. Щом си го правила, значи ти самата знаеш, че е имало защо. Дали е било заради нещо, което си написала, дали заради държанието ти, сама си знаеш. Но има причина!

Второ:
Напълно съм съгласен с този, който ти написа, че докато си му се извинявала през сълзи и си му обяснявала, че не искаш да губиш приятел като него е абсолютно възможно да си го отказала тотално, ако той наистина е искал нещо повече от приятелство.

Треро:
"...той просто ми каза "не съм такъв човек"" - какъв човек? Нещо не схващам. От това което си написала не става много ясно какво точно сте обсъждали. Затова те питам - какво си му казала/написала, че да ти отговори "не съм такъв човек"? Какъв човек? Изнасилвач, убиец, предател, гей? Какъв?

Четвърто:
"...Сега се правя, че не ми пука и че никога не съм го понасяла но се чувствам толкова виновна и ви моля за съвет..." - ЗАЩО? Защо се чувстваш толкова виновна, та чак прибягваш до съвети от нас във форума? Наистина имам чувството, че премълчаваш нещо съществено, което да обясни цялата ситуация.

Човешките взаимоотношения са сложно нещо. Често заради липсата на диалог, те се объркват и приключват. Нека те питам нещо: Как смяташ, трябваше ли да преодолееш страха си от възможността да бъдеш отхвърлена като му признаеш много порано за чувствата си с оглед на сегашното положение, след като вече нямате отношения с това момче? "Fortes fortuna adiuvat" или "Съдбата помага на смелите"! Имам го татоирано на гърба, именно защото и аз съм пропускал да рискувам, когато е трябвало да заложа всичко на карта и сега да съм много по-щастлив в живота. Добре е да го запомниш, защото ако продължаваш в същия дух, ще страдаш много повече заради евентуалните пропуснати ползи в живота. Херкулес е прав за мъжкото его. То трудно прощава. Но "трудно" не значи "никога". Аз също смятам, че момчето е имало чувства към теб и е ревнувало от всичко. Мъжете са много обидчиви в такива ситуации и най-малкото нещо може да ги накара да обърнат гръб, чувствайки се наранени. Освен това съм сигурен, че докато сте си писали някакви неща предната вечер, 100% е имало нещо, което е трябвало да даде яснота на възможността да се съберете. Ако ти не си го хванала, това е друг въпрос. Но определено той е забелязал, че отговорът не е това което е очаквал. Разкажи ни малко по-подробно какво сте си писали, за какво си му се извинявала и защо той е казал, че "не е такъв човек", защото иначе всички във форума стреляме на тъмно.

ПП: Хората трябва да говоря за отношенията си и в някакъв момент, ако отсрещната страна не предприеме първата крачка, то това не трябва да плаши вас, за да я предприемете. В единият случай ви чака дълги години "безебие", а в другият щастлив полов живот!