.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от golqmfilm Виж мнението
    То не е смешно,направо е за реване...аз от къде да знам,че за 10 минути небезопасен секс може да се самоубия ... но пък за сметка на това се замислих и определено ще си имам едно на ум занапред...ако не пукна..

Мамицата му както не мога да спя,сега още повече ми е притеснено,сигурно си казвате "тоя се ебава", "определено не е влизал в часовете по Човек и природа (там май ги учихме тия неща,с голите картинки)" уви не..

има ли от какво да се притеснявам, тестове да пускам ли като дойде време?

благодаря на всички,до сега не съм мислил,че ще използвам форума освен да чета глупости (като моите,без да се обиждате).

Поздрави, да сте живи и здрави!

Първо вземи се успокой! Кой ти каза, че си болен? Да, има шанс да си лепнал нещо, точно толкова колкото и да не си. Ако не познаваш човека с когото си лягаш и не сте в дългогодишна връзка, винаги ползвай предпазни средства! Бъди отговорен за собственото си здраве. Сега можеш само да изчакаш, за да си сигурен че всичко е наред. Но и да откачаш няма да ти стане по-добре. Консултирай се със лекар най- добре, за изследвания и др. неща който те притесняват. Стискам палци да не си лепнал нещо. И умната за напред, ако не русата...
    Последно редактирано от elia_666 : 02-27-2019 на 05:44
    I will be always watching you!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си