.
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Threaded View

Фобията ми

Имам проблем. Девствена съм на 16. С приятелят ми още нямаме намерение да правим секс рано ни е. Винаги сме се натискали и сме се задоволявали по безопасни начини. От няколко месеца обаче не знам параноя ли е фобия ли е много се притеснявам дори като ме пипа през дрехи. Страх ме е че може да забременея. Буквално напоследък изпадам в нещо като депресия всеки път когато ме пипне там или се натисне в мен. До сега винаги страхът ми е бил неоправдан чаках да минат около 12 дни и си взимах тест с чувствителност 10 не можех да чакам повече. След около седмица след като се поуспокоя взимах и втори тест просто за да съм сигурна и както можете да се досетите беше отрицателен. Сега пак съм в подобна ситуация. Преди 10 дена бяхме във входа той ме изпращаше. Започнахме да се целуваме и той започна да ме пипа там долу. Сякаш бъркаше с пръсти само че през дрехите. Ръцете му бяха чисти и сухи защото бяхме на училище по-рано този ден след което се прибирахме около 30-40 минути. Казвам чисти в смисъл че не е имало сперма по тях. То просто няма от къде да има. Аз бях с бельо и дънки. Та през тези 10 дни непрекъснато го мисля и много ме е страх. Той ме успокоява или поне се опитва, че няма как да стане но аз съм си го втълпила и изобщо не се вслушвам в думите му. Цикълът ми трябваше да дойде днес но не дойде. Предполагам се дължи на стреса. Също съм и болна пия антибиотик не знам дали и това влияе. Та много се притеснявам непрекъснато си обяснявам ситуацията и се опитвам да сe успокоя. Понякога осъзнавам че няма смисъл да се притеснявам но после отново се наплашвам и започвам да го мисля. И това се повтаря през последните 10 дена непрекъснато. Не знам на какво се дължи но много ме тормози. Моля ви ако някой има мнение или съвет да сподели и ако може да ми помогне.
    Последно редактирано от Kiki1221 : 02-02-2019 на 15:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си