- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Психолог ще ми помогне ли?
не ти трябват приятели, бачкай си, учи нещо, тренирай
и не отлагай посещението при психолог, ако попаднеш на правилен човек, ще ти помогне да си отговориш на мн въпроси.
за съжаление не всички се интегрираме лесно и често влачим семеен багаж, тъй че по-добре да поговориш с професионалист
Последно редактирано от NomNomNom : 03-06-2019 на 20:05
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Какво разбираш под "свястна жена"?! Някоя която ще е с теб, без значение как изглеждаш и колко пари имаш ли?! Е, няма такива! Няма жена над 16, за която не е важен външният вид или парите на мъжа!
"Свестните" са същите като "ку**ите и кифлите" - търсят и предлагат същото, но в друга опаковка!
Винаги е било едно и също, от векове, но под друга форма!
Защо казват "най-древната професия"?!
Преди 10 000 години, жените са търсели храна и кожи от убити животни, сега търсят екскурзии и парцалки в мола. Аз принципна разлика не виждам!
Жените не търсят такова нещо и бягат от това! За тях това значи да живеят до живот в скука и да "слугуват на някого"?!
Жените търсят приключения, разнообразие и като цяло всичко им омръзва бързо! За това са по-склонни да се свържат с кварталния пияница, който след години "пие и бие", но сега той е доста интересен и забавен купонджия, за разлика от теб! Ако не изкарваш и ебаси яките кинти, за жените ти си скучен и безинтересен!
Не си ли разбрал, че това са празни приказки за пред хората , за да не ги помислят за евтини ку**и?!
100%!
Само не съм съгласен, че е глупава! Може да е проста, но е хитра!
Ти за това ли си сама, мойто момиче?!
Защо да пръска пари по психолози?! Те експлоатират душевното състояние на хората за да смучат пари! Реално не помагат и не решават никакви проблеми!
Ние тука му казваме нещата както са си, при това безплатно!