Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
Кви курви, аз мразя такива жени искам свястна жена с която да създам семейство, курви и кифли нацапани ме отвръщават.
Какво разбираш под "свястна жена"?! Някоя която ще е с теб, без значение как изглеждаш и колко пари имаш ли?! Е, няма такива! Няма жена над 16, за която не е важен външният вид или парите на мъжа !
"Свестните" са същите като "ку**ите и кифлите" - търсят и предлагат същото, но в друга опаковка!
Все едно съм роден в грешно време...
Винаги е било едно и също, от векове, но под друга форма!
Защо казват "най-древната професия" ?!
Преди 10 000 години, жените са търсели храна и кожи от убити животни, сега търсят екскурзии и парцалки в мола. Аз принципна разлика не виждам !
Просто искам една жена скромна като мен да си имаме семейство и да си живеем тихо и кротко цял живот...
Жените не търсят такова нещо и бягат от това! За тях това значи да живеят до живот в скука и да "слугуват на някого"?!
Жените търсят приключения, разнообразие и като цяло всичко им омръзва бързо! За това са по-склонни да се свържат с кварталния пияница, който след години "пие и бие", но сега той е доста интересен и забавен купонджия, за разлика от теб ! Ако не изкарваш и ебаси яките кинти, за жените ти си скучен и безинтересен!
Жените нали уж повечето все се оплакват,че мъжете само за секс мислели и нямало свестни, изневерявали и тнт, а те самите такива предпочитат.
Не си ли разбрал, че това са празни приказки за пред хората , за да не ги помислят за евтини ку**и ?!
Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Братовчедка ти е най-вероятно глупаво момиче, което на тази възраст е надуло платната или без да иска, или за да върже някой с бебе знаейки, че е твърде бездарна, за да работи или учи.
100%!
Само не съм съгласен, че е глупава! Може да е проста, но е хитра!
Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
не ти трябват приятели, бачкай си, учи нещо, тренирай
Ти за това ли си сама, мойто момиче ?!
Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
и не отлагай посещението при психолог, ако попаднеш на правилен човек, ще ти помогне да си отговориш на мн въпроси.
...по-добре да поговориш с професионалист
Защо да пръска пари по психолози?! Те експлоатират душевното състояние на хората за да смучат пари! Реално не помагат и не решават никакви проблеми!

Ние тука му казваме нещата както са си, при това безплатно!