- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Психолог ще ми помогне ли?
Какво разбираш под "свястна жена"?! Някоя която ще е с теб, без значение как изглеждаш и колко пари имаш ли?! Е, няма такива! Няма жена над 16, за която не е важен външният вид или парите на мъжа!
"Свестните" са същите като "ку**ите и кифлите" - търсят и предлагат същото, но в друга опаковка!
Винаги е било едно и също, от векове, но под друга форма!
Защо казват "най-древната професия"?!
Преди 10 000 години, жените са търсели храна и кожи от убити животни, сега търсят екскурзии и парцалки в мола. Аз принципна разлика не виждам!
Жените не търсят такова нещо и бягат от това! За тях това значи да живеят до живот в скука и да "слугуват на някого"?!
Жените търсят приключения, разнообразие и като цяло всичко им омръзва бързо! За това са по-склонни да се свържат с кварталния пияница, който след години "пие и бие", но сега той е доста интересен и забавен купонджия, за разлика от теб! Ако не изкарваш и ебаси яките кинти, за жените ти си скучен и безинтересен!
Не си ли разбрал, че това са празни приказки за пред хората , за да не ги помислят за евтини ку**и?!
100%!
Само не съм съгласен, че е глупава! Може да е проста, но е хитра!
Ти за това ли си сама, мойто момиче?!
Защо да пръска пари по психолози?! Те експлоатират душевното състояние на хората за да смучат пари! Реално не помагат и не решават никакви проблеми!
Ние тука му казваме нещата както са си, при това безплатно!