Под свястна жена разбирам вярна, добра, интелигентна жена, с която да прекарам живота си и не всички жени искат приключения и емоции цял живот то и няма как да стане, като имах приятелка всичко си беше 6 прекарвахме си супер бяхме домошари и двамата и без приятели, ходихме по почивки къде ли не преживявали сме и трудни моменти, но просто като стана студентка видя един друг живот и каза не съм за теб намери си друго момиче, щото почна да се друса и да ми изневерява с някъв там, който я заеба после, както да е..............Не мога да намеря такъв човек, който иска да си живее така, всъщност общувам с 1 момиче, но сме като приятели само понеже тя е нямала приятел никога на 22 е, и вика искала да си виси в тях само, няма приятели, но вика мъже не ми трябват само обичала да яде и да спи..... и трябва всички ако са грозни, безформени и бедни да нямат връзка и да не бъдат обичани ли? Просто искам жена със старомодно мислене по добре, която не е съвременна, но и да не е на 50г все пак, за мен е все тая дали ще е грозна, без самочувствие и тнт то и аз съм така че още по-добре, но като се опитам да се запозная с някого винаги ми иска снимка а аз не се снимам никога, камоли да качвам снимки в интернет, защото не обичам да се снимам и си мисли, че съм някъв фейк. И са ме прецаквали например запознавам се с 1 жена пишем си много си допадаме и аз я каня на 1 разходка да излезем просто, като стане време да се срещнем аз бия 300-400км време пари и кво ли не до там само заради една разходка ми беше целта просто и нея я няма например, защо всички си мислят че съм някъв педофил ли някъв загорял ли, какво странно има да биеш път до другият път на България само за 1 2 часова разходка, после се оказа че е лъгала за възрастта си и вече дори се отказах да се запознавам с хора, само по принуда ако се налага. Дори предпочитам жена от село, не няква мързелива гражданка, която по цял ден си виси в социалните мрежи, както да е че съм луд луд съм, дори и с момчета не мога да се разбера не ме вълнуват нито футбол, нито коли, нито курви и някак си рядко намирам някви теми, освен нещо в моята област, не съм някъв ограничен и тъп само това ми е единственият плюс, но никой не го е*е. С въпросното срамежливо момиче сме излизали на разходка 2 години някъде вече, но само до там понеже и двамата сме много забили и смотани, а и тя не е заинтересована към мен а е добро момиче излизаме разхождаме се ядем говорим си това е, но рядко защото сме на далеч. Проблема ми е че съм зле, без самочувствие скован, стегнат не кусвам алкохол въпреки че дори родителите са ме карали на сила да пия, да не съм се излагал, но нито кафета пия, не пуша , нито купони харесвам, нито курви и тнт прсто искам 1 приятел да имам и 1 семейство скромно, но няма как да стане като знам, че не съм в ред и без самочувствие.....имал съм дори млади колежки, които ме заприказват някви усмихнати са добре се държат с мени тнт, но аз се шашкам някак си и предпочитам по-бързо да замина в стаята си, отколкото да вися там имам чувството че само ми се подиграват и лигавят, още повече се садвам....всяко добро държание към мен смятам за фалшиво или за подигравка камоли комплименти....просто го усещам.