- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Психолог ще ми помогне ли?
Приятелката ти е била ученичка, която преди да стане студентка е била на практика вързана за теб (по някаква случайност) и за нейните родители (по рождение)!
Защо даваш пример с твоята бивша, след като в последствие е направила точно обратното?!
Значи е фригидна или лесбийка!
Тя работи ли?!
Не че "трябва", но просто така е устроен животът, ако още не си разбрал!
Винаги е било така и така ще бъде!
Нали не мислиш, че външният вид е без значение?!
За това вече сам си си виновен!
Наивен и доверчив си до крайна глупост! Ако правиш такива неща, значи си загорял, безпомощен и отчаян баламурник!
По дяволите, колкото и да съм зле, никога не съм правил такива неща, а съм по-голям от теб!
Тази "връзка" е пълна загуба на време и няма да доведе до никъде! За 2 години връзка, хората правят 1-2 чавета, а вие дори не сте правили секс! Тя те използва като кошче за душевни отпадъци и само се натоварваш излишно!
Едво ли е само това - сигурно си и грозноват и без пари! Класически случай! Липсата на самочувствие не е причина, а следствие на грозотата и безпаричието!
Е, в тоя случай може би не ти се подиграват, а просто се натягат към по-висшестоящия за да се издигнат! При подходящи условия можеш да го използваш да намажеш и ти нещо!
За това трябват пари, без пари няма как да стане!
Не!
Трябва да имаш хубава кола, собствено жилище и пари! Тогава дори да изглеждаш като клошар, пак ще те харесват!
Подсъзнателно разбираш че си грозен! За това не се снимаш! Добре-изглеждащите хора се снимат постоянно и фейсбуците и инстаграмите им са пълни със селфита!
Дали ще снимаш кура, скъпата кола или фейса, целта е една и съща - реклама! Това са просто 3 различни маркетингови стратегии, към една и съща таргет-група!
Още нещо - всеки се стреми да се покаже в най-добрата си светлина, да изтъкне най-силната си страна - оттам е и избора на маркетингови стратегии!
Живеем в съвременен свят, жените са достатъчно освободени от задръжки и сами заговарят привлекателните за тях мъже! Ако ти отиваш да се предлагаш на някоя, цената ти моментално пада, а тя почва да се мисли за принцеса!
С грешно впечатление си останал! Аз имам опит и с такива!
"Прекалено интелигентните" жени (или тия които се мислят за такива), чакат мъж от много по-високо (често нереално) ниво! Те винаги мислят, че "заслужават повече" от тоя живот и са готови да живеят и умрат сами, но не и да се обвържат с някой под нивото им (в техните представи)!
Бягай далече от такива жени! С тях нямаш бъдеще и ще загубиш време и нерви!
Много пишеш, малко знаеш, а нещата са по-прости, отколкото си мислиш!
Коя бе?!
Оная дето се държите за ръце 2 години ли?!
Губиш си времето с нея! Ако за 2 години отношенията ви не са еволюирали, не очаквай нещо да се случи!
Получи се интересна тема!