Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
Ок явно съм ненормален, но не знам явно какво по-различно правя от другите млади, с това момиче ходим по кафета, на кино, на разни забавления, в други градове дори.
А пробвахте ли да отидете у вас или в някой евтин, но спретнат мотел, с резервация за час-два ?!
И като съм имал връзка секс съм прайл и кви ли не неща всички типични неща за 1 връзка просто работих и учих за да се издържам сам, а явно жените очакват да си с тях 24/7 или нещо такова, въпреки че всяка свободна секунда гледах да прекарвам с любимият човек явно не е достатъчно.
Ако една връзка не се развива, тя се изчерпва и настъпва раздяла!
...горе долу среден доход 1300лв ми е заплата, но не значи че тряя ги харча по курви...
С такава заплата, най-много да привлечеш някоя пропаднала и безработна! Не че заплатата е зле (моята е доста по-малка), но тия пари не са достатъчни да привлечеш и задържиш някоя !
А ходя на служебни банкети и кво ли не не се деля съвсем от хората...
Тресни някоя колежка ! Понякога тия банкети се тресат от секс!
...просто едно срамежливо момче затворено, въпреки че изглеждам нормално за повечето,
Нямаш кинти! Оттам идва всичко!
Казват ми също че проблема ми е че никога не съм се напивал и трябвало да се напия за да се отпусна някви такива...
Пробвай!
Само гледай да пиете с някакви жени в компанията и може да ти излезе късметът !
...до къде стигнах...да си гворя с форум и да си изливам живота тук...но ми олеква до някъде...дори да съм луд не съм от камък все пак..
Добре дошъл в клуба !
Някои сме така от години !
Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
... възрастни хора се разбирам добре, защото те са по-толеранти и разбиращи)

...понеже и ние винаги сме били бедни, и докато другите младежи си мечтаят, аз не съм имала мечти а съм си мислела как да изкарам пари, че да имам (е) някаква финансова стабилност
Ето от къде ти идвал интересът към чичаци !
Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
това твоето ми прилича на моето и си е за психолог, дето ще те изслуша и ше те подкрепи, не да ти спори във форума и да те товари повече, понеже са му минали десетки като теб в кариерата
Ходенето на психолози е хвърляне пари на вятъра и губене на време !