Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
Да уточним обаче ти в какво вярваш... Вярваш, че не съществуват жени на които никой не е предложил брак или по-сериозно обвързване? Т.е. казваш, че са им предлагали смотаняци, жените са отказвали и затова представят така нещата.
Точно това казвам, правилно си ме разбрал!
Обаче самата формулировка "никой не им е предложил брак или по-сериозно обвързване" е подвеждаща - в действителност може формално да е истина, поради това че тези жени са отхвърляли всякакви предложения за развитие на интимна връзка (например най-обикновена среща)! Жена която отказва среща, закономерно няма как да получи предложение за брак !
Аз ти казвам, че познавам такива, които си мечтаят някой да им предложи, "смотаняк" или не, общо взето нямат големи претенции.
Заблудил си се!
Точно тия жени са с най-големите претенции, неотговарящи на положението им и точно затова си остават сами!
Отчаяна жена без претенции сама се предлага почти на всеки, който "става" поне малко!
Дори познавам една, която се омъжи за бежанец! Понеже тук доколкото разбрах, не могла да си намери мъж... Тя е под 25 години за протокола. Просто искаше да се омъжи и го направи, макар че предпочиташе да си намери местен...
Това не опровергава твърденията ми!