Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
А колко пари имаш сега като "имаш"?
Има ли значение ,достатъчно за нормален живот според мен-трябва 1 мъж да взима по 5 бона заплата ли че един вид да има семейство и жена, деца и някоя да го отрази? Тези неща не са важни...едно време да не би някой да го интересувало парите не разбира се....за това са хората заедно дълги години и се обичат...дори и бедни..защото парите развалят хората. Познавам хора доста които взимат минимална заплата и имат семейства, деца и се обичат защото парите не са им важни..вкл и моето семейство е било така. Защо е такъв голям фактор....една нормална жена няма да се интересува колко пари имам аз, а дали я обичам, ценя, уважавам, подкрепям и тнт....нямат значение тъпите пари не знам защо все накланяте нещата към секс и пари къде останаха истинските ценности? Защо ли съм се родил в този извратен и материален свят...жалко...когато двама човека се опознават и харесват не става дума за пари според мен...проблема е, че с мен никой не иска да общува защото съм прекалено скучен може би, не съм перверзен, не мога да флиртувам и тнт а говоря по разни скучни теми за жените може би, въпреки че всеки ден се интересувам от дадена жена например, то живота и отделям си цялото внимание и в крайна сметка това им доскучава не знам какво всъщност харесват и искат...Искат сериозни мъже, а всъщност се оказва, че като такъв се запознае с тях са им скучни и предпочитат да си общуват с перверзни и по-самоуверени...