Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
Добре аз ако имам пари какво това променя в мен нищо? Поне аз като нямах пари и сега като имам не виждам никаква разлика в мен и как те ще променят социалният ми живот никак?
Малко пари имаш значи и не стигат!
Ако наистина имаш пари, купи си кола на до 5 години и над 200 коня!
Купи си луксозен апартамент, или вила, за предпочитане на до 300 метра от морето.
Ако нямаш пари за такива неща, поне покани оная твоя приятелка на екскурзия на някое моренце в чужбина и я изкърти от секс!

Ако нямаш пари за нито едно от тия неща - значи нямаш пари!
трябва 1 мъж да взима по 5 бона заплата ли че един вид да има семейство и жена, деца и някоя да го отрази?
Да!
Тези неща не са важни...
Кого залъгваш? Нас?! Потенциалните жени които ще вкараш в леглото?! Или само себе си?!
...едно време да не би някой да го интересувало парите не разбира се...
Проституция има още от преди да има пари! Жените са си лягали с този който е най-силен, носи най-много месо и кожи в пещерата и пребива превантивно другите мъже които застрашават властта му! Понякога пребива и жените с които прави секс (или иска да прави секс), но това е защото ги обича и те го знаят - какво са няколко шамара пред чистак нова кожа от саблезъб тигър (или чантичка Луи Вюитон от м0ла)!
Защо е такъв голям фактор....една нормална жена няма да се интересува колко пари имам аз, а дали я обичам, ценя, уважавам, подкрепям и тнт....нямат значение тъпите пари не знам защо все накланяте нещата към секс и пари къде останаха истинските ценности?
Не знам защо робуваш на някакъв мит, за "истинските ценности от едно време"?! Сексуалните отношения между мъжа и жената са едни и същи от памтивека! Разликата е само във формата и технологиите, не в същността им!
за това са хората заедно дълги години и се обичат...дори и бедни..защото парите развалят хората. Познавам хора доста които взимат минимална заплата и имат семейства, деца и се обичат защото парите не са им важни..... защото съм прекалено скучен може би, не съм перверзен, не мога да флиртувам и тнт а говоря по разни скучни теми за жените може би
Така постъпват само най-глупавите жени - на тях парите не са им важни и се хващат с някой задник който е "голям купонджия", "много забавен и готин" и "сексът с него е страхотен, една приятелка ми каза и след това се убедих лично" - и след години осъзнават, че са се омъжили за кварталния пияница, който "пие и бие"! "Ама той преди не беше такъв"!
Това ми е най-смешното!
Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Ако искаш романтична история с жена, която не се интересува от статуса ти, тогава се замисли на какви места може да откриеш такива. Има как да се запознаеш и по интернет. След като си толкова “дълбок и романтичен”, няма как да не си намериш някаква. Самотници има много и ако не си чак толкова зле, все ще намериш някоя да се впечатли от “добротата ти” или whatever.
Не си прав!
Самотни жени има само по две причини:
1. Тя е вече много стара, болна, нечистоплътна, неподдържана или има тежка зависимост от алкохол или наркотици!
2. Тя е изключително глупава, не е наясно колко струва и може да е средно-статистическа дебелана, почти невзрачна, но тя чака "принца"! Дори на такива жени (стига да не попадат в т. №1) 100 на 100 са им предлагали разни мъже, но те са ги отрязали всичките, защото се имат за "голямата работа" и "не се е родил мъжът, на когото тя да пристане"! Постепенно времето минава и се стига до "апартамент пълен с котки" и т. №1!

Жените от т. №2 са най-безнадеждният случай, тъй като мъжете на които те биха пристанали (като външност и пари) въобще не се интересуват от тях, като със същия статус си хващат привидно безмозъчни, но хитри барбита, които знаят колко струват и имат усет за "добрата сделка"!