Иди вярно на психолог, ама не с идеята той да ти реши проблемите, а само да ти помогне да си ги решиш. Комплексите и депресията ти няма да се излекуват магически от която и да е жена. Дори да се случи чудото и да си намериш най-перфектната жена, която ще бъде до теб във всичко и така нататък, то пак няма да си по-щастлив със себе си. Първо си оправяш живота, после каниш някого в него. Сещаш се.. Първо си подреждаш и чистиш апартамента и след това викаш гостите, а не да ги викнеш да ти помогнат с чистенето.
Ще ти издам една тайна... На жените им е обидно да не ги искаш(без значение какво говорят), още по-обидно им е те да си искат, апък най-обидното е да им откажеш... особено няколко пъти. Приеми, че това е твоята "работа" - да предлагаш и да дърпаш нещата в някаква посока(не само за секс). Тук трябва да има някакъв баланс, особено като си във връзка, ама тоя баланс лично аз не съм го открил, само знам че трябва да го има.
Тия равностойните джендър-неща не работят и не трябва да работят, независимо какво говорят. Нямам предвид да е шамаросаш и да я пратиш да ти сипе ракия, ами да си по-активният във вземането на важни решения.