.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
 1. #1

  Как да си запазя връзката, като дойде друга жена?

  Здравейте,

  Сгоден съм наскоро за приятелката ми от 4 години. Нещо обаче се случи и не искам да губя всичко, което съм изградил дотук.

  Наскоро годеницата ми започна да ме дразни, да си пише с други мъже по Фейсбук и да ми показва чатовете защото се бяхме скарали. Много детинско. Аз се издразних и почнах да правя същото. Накрая тя ми се извини, каза че ме троли и поиска да спрем. Рева два дни като бебе.

  Проблемът е обаче, че писах на една стара съученичка, и тя взе че почна да ми пише постоянно. Поиска да се видим на кафе, да ми обяснява нещо на тема бизнес. Като бизнес предложение.

  Трябваше да се видим за 30 мин. но станаха 2 ч. и 30 мин. Пихме по 2-3 коктейла, за всичко говорихме ама не и за бизнес... В един момент тя явно се позагря от алкохола и дойде прекалено близо до мен и седна на крака ми. Бях честно казано стъписан, като опарен и не направих нищо. В смисъл нищо не казах. Едното доведе до другото... и се стигна до хотел. Оттам целувки, цяла вечер секс и не се прибрах цяла вечер.

  На другия ден ми стана притеснено, излъгах годеницата си, че трябваше да пътувам извън града за бизнес среща. Сега не знам какво да правя, това момиче иска да се виждаме отново, а ме е страх, че ако откажа ще разкаже всичко на бъдещата ми жена от злоба. Ако пък продължа - ще ме усети жена ми и нещата няма да приключат добре.

  Семейството на приятелката ми е доста заможно, не искам да губя всичко, което досега съм постигнал като приятелство с родителите й също. Имаме общи проекти, по които работим.

  Не знам как да постъпя и смятам, че каквото и да направя ще е грешка. Някой да е имал подобна ситуация и какво направихте?

 2. #2
  Най-добре си намерете добър психолог. И направо направете нужното.Някои неща в живота са изпити .

 3. #3
  Сега ще се явят още няколко дето ще ти кажат да не се притесняваш и че и те са минали през същото и да продължаваш да тъчеш на 2 стана, само дето единственото общо между теб и тях е че всички сте виждали жена само на картинка.
  Та най-добре иди си напиши домашните и остави троленето за някой друг.
  People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

  ענא הגנה לישראל
  ישראל אנחנו העם
  הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
  !עזה מוות 4. #4
  Загубил си ги и двете вече, просто още не го знаеш.

 5. #5
  Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
  Сега ще се явят още няколко дето ще ти кажат да не се притесняваш и че и те са минали през същото и да продължаваш да тъчеш на 2 стана, само дето единственото общо между теб и тях е че всички сте виждали жена само на картинка.
  Та най-добре иди си напиши домашните и остави троленето за някой друг.
  Не знам кое те кара да говориш такива неща. Това не е "тъкане на два стана" а как да се запазят отношения. Всеки прави грешки.

 6. #6
  Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
  Блокираш и номера и проблема се решава
  Годеницата ми има Фейсбук и всеки знае, че сме заедно. Имаме що годе активни социални мрежи. Това можеше да проработи преди 10 год. Сега си мисля, че само ще я провокирам и ядосам така. Мислех си да я разкарам по някакъв естествен начин... Идеи?

 7. #7
  Цитирай Първоначално написано от VeniceBeach Виж мнението
  Годеницата ми има Фейсбук и всеки знае, че сме заедно. Имаме що годе активни социални мрежи. Това можеше да проработи преди 10 год. Сега си мисля, че само ще я провокирам и ядосам така. Мислех си да я разкарам по някакъв естествен начин... Идеи?
  Не се обиждай, но звучи малко грозно “ да я разкарам”! Все пак си изпитвал нещо към тази жена, за да си бил с нея! Колкото до самото “разкарване”, защо просто не и обясниш как стоят нещата. Явно се притесняваш да не ти създаде проблеми, затова седни и говори с нея. Обясни и как седят нещата, но по тактично! Кажи и, че не е просто някаква забежка, че е умна и тинтири минтири там...... вие мъжете знаете как да ни замазвате очите!
  I will be always watching you!!!

 8. #8
  Мега фен Аватара на NomNomNom
  Регистриран на
  Sep 2010
  Мнения
  8 375
  7/10
  стила на писане е малко женски
  Девет кули дзидини,
  девет враке железни.
  Никой немой да отоври
  да прерила, ей ей...

  Зад високи дзидини
  девет темни одаи
  едно сърце те люби
  заплетено, ей, ей... 9. #9
  Въобще не е трябвало да ходиш на тази среща, като толкова те притеснява, че другата ще и каже, направи го ти, по-добре от теб да го научи и е хубаво да го научи, защото дори да не и каже, как няма да ти е съвестно като градиш бъдеще с нея върху лъжи, ти сам си си го направил и трябва да понесеш отговорност за това, застани като мъж и и кажи, от там нататък трябва да се молиш тя да ти прости, а ако не го направи ще си знаеш за нататък да не ходиш не ходиш на такива срещички или поне да не пиеш толкова на тях за да си си акъла и да се сещаш, че си имаш приятелка, която те чака вкъщи.

 10. #10
  Благодаря за съветите!
  Последно редактирано от VeniceBeach : 07-06-2019 на 05:34

 11. #11
  Мега фен Аватара на haritov
  Регистриран на
  Jan 2009
  Град
  системата дегоба
  Мнения
  13 238
  В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

 12. #12
  Аз затова ненавиждам алкохола и не вярвам толкова на жените. Повечето(не всички) като вкарат някое питие и първият врат, който видят е потенциална цел да му се хвърлят. Но явно и ние не сме по назад.
  Е*ах аз тая природа, че толкова не може да устоите на едно е*ане.
  По-добре и кажи да го чуе от теб, защото, ако го чуе от друго място ще стане по-зле. Вече от нея зависи дали ще ти прости или не.
  И знай, че никога няма да те погледне със същите очи след това, както и има голяма вероятност да поставя под въпрос повечето от думите ти, но съвсем нормално нещо, при положение, че си я предал по такъв начин.
  Наясно съм, че като някоя ти седне в скута и горната глава спира да мисли за разлика от долната. Но, ако толкова държиш на някого няма да стигаш до там, че да ти сяда някоя друга в него.
  Последно редактирано от Mr.Killer : 07-15-2019 на 04:23

  You're either loyal completely or not loyal at all.

  One lie is enough to question all truths!

 13. #13
  Най - доброто нещо, което можеш да направиш е да кажеш на жена ти за цялото това нещо. Така няма да се притесняваш за нищо, пък каквото стане - стане!
  We’re all living in each other’s paranoia. .-_-

 14. #14
  Не можем да разберем жените, трябва да избереш една и да не грешиш с любовта си.

 15. #15

 16. #16
  Мега фен
  Регистриран на
  May 2007
  Град
  В деколТето тИ
  Мнения
  3 059
  Пусни я и тя да се на*бе с някой и сте квит. След което продължавате напред все едно нищо не е станало. Изглежда честно. Може да повтаряте процедурата след време за разнообразие. Какво толкова? Нима сте заедно единствено за да си пазите половите органи само един за друг?

 17. #17
  Голям фен Аватара на TrollFactory
  Регистриран на
  Jun 2018
  Мнения
  718
  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Пусни я и тя да се на*бе с някой и сте квит.
  Ти така ли би направил?
  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  След което продължавате напред все едно нищо не е станало. Изглежда честно. Може да повтаряте процедурата след време за разнообразие. Какво толкова? Нима сте заедно единствено за да си пазите половите органи само един за друг?
  Една жена като усети изневяра повече не е същата с един мъж. За да му "прости" обикновено трябва да има друг фактор. Например наличието на деца и неспособността й или съмнението в себе си, че би могла да си ги отгледа сама, или страх мъжа си, или от това, че обществото ще осъди, че "тя е развалила семейството", защото мъжът й добре се прикрива. И казвам "прости" в кавички, защото тя не му прощава наистина, а просто се опитва да поддисне спомена за изневярата и предателството.
  И още нещо, ти така ли си възпитаван? Действително ли вярваш, че има каквато и да било семейна хармония, ако един мъж и жена си го слагат с всеки? Като дете така ли си ги възприемал нещата? "Мама ходи да се чука с други, тати и той и няма нищо лошо, защото в края на деня лицемерно се разминават из стаите вкъщи и все едно са заедно"
  Това е един доста грозен начин на мислене. Едва ли ти или твоите деца бихте имали истински щастлив семеен живот или ти би го имал, ако си вече емоционално инвалидизиран урод, за когото връщане към нормалните човешко поведение и ценности е станало невъзможно.

 18. #18
  Мега фен
  Регистриран на
  May 2007
  Град
  В деколТето тИ
  Мнения
  3 059
  "Ти така ли би направил?"
  Може би, след като така или иначе вече си объркал нещата. Ти си сгрешил - позволяваш и тя да сгреши за да не се сърди до някаква степен, зависи какъв човек е. След като твърдиш, че искаш да продължите някак си. Мисля, че е много по-долно е да изневеряваш тайно и да разчиташ другия никога да не разбере разчитайки, че сте супер семейство.

  "И още нещо, ти така ли си възпитаван? Действително ли вярваш, че има каквато и да било семейна хармония, ако един мъж и жена си го слагат с всеки? Като дете така ли си ги възприемал нещата? "Мама ходи да се чука с други, тати и той и няма нищо лошо, защото в края на деня лицемерно се разминават из стаите вкъщи и все едно са заедно"

  Всъщност не. Но не виждам защо трябва да те интересува това.

  Бих добавил, че не намирам нормалното човешко поведение и ценности да са предпоставка или гаранция за щастие.

 19. #19
  Мега фен
  Регистриран на
  May 2007
  Град
  В деколТето тИ
  Мнения
  3 059
  Предполагам имаш представа какъв е % на браковете завършили с развод? Предполагам можеш да предположиш и колко много изневери има и в т. нар. съществуващи семейства? След като процента изневери го има в над 50% от случаите можем да приемем, че изневярата е нещо нормално. Защото каква е дефиницията за нормално? Ако повечето хора правят дадено нещо значи то е нормално? Дори в причините за развод е посочена на 5-6 позиция, т.е. не е основна причина поради която хората се разделят.

  Всички са големи моралисти, ама само на думи.
  Последно редактирано от fire_magic : 07-19-2019 на 17:52

 20. #20
  Не знам къде има статистика за браковете завършили с развод от изневери.
  Не се учудвам, че в днешно време броят на изневерите е голям.
  Да не забравяме, че и социалните мрежи допринасят за тея неща.
  Трудно е да срещнеш лоялен човек до теб и съм песимистично настроен, но ще видим.
  И не само на думи съм моралист, никога не съм кривнал от пътя. Имал съм предпоставки.
  Така съм научен, така ги виждам нещата и така действам.
  Ако имам чувства към някоя дори не ми идва през ума да гледам други, а какво остава да ме занимават я в социалните мрежи, я някъде другаде.
  Като нямаш нищо към някого просто приключваш нещата и после ходи да вършиш каквото искаш. Не е нужно да нараняваш отсрещния.
  А и се предполага, че щом си създал семейство с тоя човек, значи си предценил, че това ще е човекът до теб.(До живот дето се вика). Изневярата е признак на слабохарактерност и предаване на своя избор, тъй че правете си извод.
  А това да си го връщам на приятелката, че ме е ядосала да пиша на някоя друга го правех в 7-ми клас.
  И да твърдиш, че изневярата е нещо нормално е като да кажеш, че е нормално жена ти да ти забие дилдо в г*за.
  Много съм чувствителен на тая тема и много се изнервям като някоя почне да ми говори(в случая някой) как било нормално, хората си омръзвали и прочие.

  You're either loyal completely or not loyal at all.

  One lie is enough to question all truths!

 21. #21
  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Предполагам имаш представа какъв е % на браковете завършили с развод? Предполагам можеш да предположиш и колко много изневери има и в т. нар. съществуващи семейства? След като процента изневери го има в над 50% от случаите можем да приемем, че изневярата е нещо нормално. Защото каква е дефиницията за нормално? Ако повечето хора правят дадено нещо значи то е нормално? Дори в причините за развод е посочена на 5-6 позиция, т.е. не е основна причина поради която хората се разделят.

  Всички са големи моралисти, ама само на думи.
  Не е хубаво този процент да се увеличава и не мисля, че е нормално ! Най - добре е да поговори с жена си и да се изяснят.
  We’re all living in each other’s paranoia. .-_-

 22. #22
  Мега фен
  Регистриран на
  May 2007
  Град
  В деколТето тИ
  Мнения
  3 059
  Не че аналогията е съвсем точна, но е нещо като с цигарите. Всеки ще ти каже, че е лошо да пушиш, дори самите пушачи, но всъщност пушещите са над 50% .

  Какво ако 95% от хората кажат, че нещо е лошо и ненормално, пък в същото време повече от 51% от тях го правят? Нормалното става това, което правят повечето независимо дали е лошо или не, думите нямат значение. Какво, ако говориш едно пък правиш друго? Кое е с по-голяма тежест?
  Последно редактирано от fire_magic : 07-20-2019 на 19:10

 23. #23
  Голям фен Аватара на TrollFactory
  Регистриран на
  Jun 2018
  Мнения
  718
  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  "Ти така ли би направил?"
  Може би, след като така или иначе вече си объркал нещата. Ти си сгрешил - позволяваш и тя да сгреши за да не се сърди до някаква степен, зависи какъв човек е. След като твърдиш, че искаш да продължите някак си. Мисля, че е много по-долно е да изневеряваш тайно и да разчиташ другия никога да не разбере разчитайки, че сте супер семейство.
  Това е топ тъпотия да позволиш една изневяра да води и до други изневери и така всеки път всеки ще си имате някакво оправдание за предишната изневяра. Каква връзка ще е това? Отворена? И смяташ, че това ще е начина да поддържаш "супер семейство"?

  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  "И още нещо, ти така ли си възпитаван? Действително ли вярваш, че има каквато и да било семейна хармония, ако един мъж и жена си го слагат с всеки? Като дете така ли си ги възприемал нещата? "Мама ходи да се чука с други, тати и той и няма нищо лошо, защото в края на деня лицемерно се разминават из стаите вкъщи и все едно са заедно"

  Всъщност не. Но не виждам защо трябва да те интересува това.
  Не че ме вълнува особено горещо, но би обяснило на базата на какъв опит изхождат умозаключенията ти пред аудиторията, която чете тук. Съмнявам се да си създал семейство, така че вероятно опитът, за който говориш би трябвало да е на родителите ти.

  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Бих добавил, че не намирам нормалното човешко поведение и ценности да са предпоставка или гаранция за щастие.
  Значи твоето щастие си го търсиш сам. Не знам коя ще те търпи да си вадиш онази работа при всяка отворила ти се възможност, защото не намираш въздържанието от това за "предпоставка или гаранция за щастие". Идеалната жена за теб ще е сигурно такава, която работи като проститутка. Така ти хем няма да се чувстваш виновен, хем ще си щастлив, защото няма нужда да спазваш "предпоставките" за щастие.


  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Предполагам имаш представа какъв е % на браковете завършили с развод? Предполагам можеш да предположиш и колко много изневери има и в т. нар. съществуващи семейства? След като процента изневери го има в над 50% от случаите можем да приемем, че изневярата е нещо нормално. Защото каква е дефиницията за нормално? Ако повечето хора правят дадено нещо значи то е нормално? Дори в причините за развод е посочена на 5-6 позиция, т.е. не е основна причина поради която хората се разделят.
  Ти колко пъти си се развеждал вече? Това, че има разводи при другите, не означава, че трябва ... майката на семейството си и да си вадиш пишката, където ти скимне при всяка отворилата ти се възможност. Представи си колко грозно е да имаш семейство с деца и жена, която те обича и те те чакат, а ти някъде в това време си ....................?

  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Всички са големи моралисти, ама само на думи.
  Затова пък ти не си моралист, за да може да се изравнят везните и да има баланс във вселената. В твоя живот не намираш нищо неправилно в това да го оплезиш и да го вкараш където си поискаш и междувременно да имаш и жена, която да прави същото на непознат в спалнята ви докато децата си играят или спят в другата стая. И ако сега кажеш, че не би дал тя да го прави в спалнята ви докато ти чукаш "на командировка" се обоснови защо би имал против това?


  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Не че аналогията е съвсем точна, но е нещо като с цигарите. Всеки ще ти каже, че е лошо да пушиш, дори самите пушачи, но всъщност пушещите са над 50% .
  Пристрастяването към тютюнопушенето е вредно и като аналогия към секса може да се постави единствено като сравнение между силата на пристрастяването към секса и рисковото сексуално поведение със силата на пристрастяването към пушенето. И двете са вредни навици не носещи нищо друго освен негативи накрая.


  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Какво ако 95% от хората кажат, че нещо е лошо и ненормално, пък в същото време повече от 51% от тях го правят? Нормалното става това, което правят повечето независимо дали е лошо или не, думите нямат значение. Какво, ако говориш едно пък правиш друго? Кое е с по-голяма тежест?
  Пак ти казвам, ако считаш за нормално да си вадиш пишката навсякъде и същевременно имаш семейство, в което искаш децата ти да растат в здравословна среда, значи средата им нито ще е здравословна, нито ти пък си с всичкия си, ако твърдиш, че в поведението ти няма нищо аморално и предпоставка за разваляне на семейната среда. И се съмнявам да бъдеш откровен за инзеверите на жена си. Просто ще се криеш като мишка и ще се обясняваш с това, че според теб това е нормално и всички други го правят...
  Последно редактирано от Blubalu : 07-22-2019 на 12:13 Причина: Цинизми.

 24. #24
  Мега фен
  Регистриран на
  May 2007
  Град
  В деколТето тИ
  Мнения
  3 059
  "Не че ме вълнува особено горещо, но би обяснило на базата на какъв опит изхождат умозаключенията ти пред аудиторията, която чете тук. Съмнявам се да си създал семейство, така че вероятно опитът, за който говориш би трябвало да е на родителите ти."
  Родителите ми всъщност са перфектни, но аз пък съм по либерален и не виждам особен проблем.

  "Идеалната жена за теб ще е сигурно такава, която работи като проститутка. "
  Може би. Важното според мен е всеки да получава това което иска и да бъде щастлив.

  "Пак ти казвам, ако считаш за нормално да си вадиш пишката навсякъде и същевременно имаш семейство, в което искаш децата ти да растат в здравословна среда, значи средата им нито ще е здравословна, нито ти пък си с всичкия си, ако твърдиш, че в поведението ти няма нищо аморално и предпоставка за разваляне на семейната среда."

  Не го твърдя и все пак не е голяма работа. А знаеш ли колко деца живеят с разведени родители, това каква семейна среда е? Или според теб това са бъдещи наркомани, крадци, убийци...

  "И се съмнявам да бъдеш откровен за инзеверите на жена си. Просто ще се криеш като мишка и ще се обясняваш с това, че според теб това е нормално и всички други го правят..."
  Аз пък разчитам, че като й казвам няма да е изневяра Ако го направиш без да й кажеш само тогава е изневяра.

  Изневярата е предателство, нечестност. Ако си на 100% честен не е изневяра. Просто си правил секс с друг човек.

  А знаеш ли какво е полиамория? Това е бъдещето!
  Последно редактирано от fire_magic : 07-23-2019 на 04:52

 25. #25
  Голям фен Аватара на TrollFactory
  Регистриран на
  Jun 2018
  Мнения
  718
  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Родителите ми всъщност са перфектни, но аз пък съм по либерален и не виждам особен проблем.
  А ако приятелката ти е правила фелацио на друг мъж буквално преди няколко минути, като уж предварително сте се разбрали, че е ок, пак ли ще ти еднакво приятно да дойде и да ти се умилква около врата казвайки ти колко много те обича?

  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  "Идеалната жена за теб ще е сигурно такава, която работи като проститутка. "
  Може би. Важното според мен е всеки да получава това което иска и да бъде щастлив.
  Тоест си напълно съгласен с това, което вече казах под първия цитат?


  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Не го твърдя и все пак не е голяма работа. А знаеш ли колко деца живеят с разведени родители, това каква семейна среда е? Или според теб това са бъдещи наркомани, крадци, убийци...
  Никъде не съм казал, че ще са бъдещи наркомани, крадци или убийци. Но какво те кара да смятша, че разводите са само заради това, че партньорите не си дават сексуална отпуска един от друг, за да бъдат с други? За разводите има много причини. Това, че ти поставяш нагона си на първо място и той е ръководна сила в твоя живот, не означава, че щом при теб е така, това ще е общовалиден принцип и за всички останали хора.


  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Аз пък разчитам, че като й казвам няма да е изневяра Ако го направиш без да й кажеш само тогава е изневяра.
  В такъв случай трябва да си търсиш само проститутки, за които вкарването и изкарването на половия ти орган в тях не е нещо специално, така както и входа в техния е достъпен за всички. Между другото, в послената ти по-сериозна връзка как точно стояха нещата по този въпрос?

  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  Изневярата е предателство, нечестност. Ако си на 100% честен не е изневяра. Просто си правил секс с друг човек.
  Да, просто си бил честен: "Миличко, страхотно мина командировката. Имах нужда малко да поотпусна. Страхотна оргия си спретнахме със съдружниците. Такива перверзни мастии скоро не бях минавал... А иначе ти как си прекара с децата докато ме нямаше?"

  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  А знаеш ли какво е полиамория? Това е бъдещето!
  Нищо повече от това, което преведено на прост език е "отворена връзка". Ако си намериш човек, с когото и двамата да сте съгласни да сте в такава - ок. Но това не е пример за стабилни взаимоотношения. Във всеки един момент всеки може да обърне гръб на другия и да си задоволява собствените интереси. Няма как с времето поне един от двамата, който развие по-сериозни чувства към другия, да не се надява на нещо повече и да не започне да изпитва някаква ревност. И в крайна сметка нито един от двамата няма поучи това, за което "се е записал" да получава в началото = сексуални удоволствия без обвързване, както и без евентуалните негативи от промяната в поведението на патньора в следствие на това, че той/тя е започнал/а да изпитва ревност. Когато такъв повратен момент настъпи в отношенията заради това, че единият от двамата е започнал да изпитва някакви по-сериозни чувства към другия, тогава неминуемо всичко тръгва надолу, освен ако вторият не се съгласи за преминаване в друг, по-сериозен етап на тази връзка. Иначе единият ще стои винаги неудовлетворен и може да стане опасен за другия... Какво пък остава, ако искаш да градиш семейство? Или пък ти ще си търсиш сделка с някоя, която да приеме желанието ти да й направиш деца, да се появявам да ги виждам и гледам от време на време или когато се налага, но по същество ще сте като разведени, защото преди всичко искаш да си задоволяваш нагона и диагнозата, с която си измиваш съвестта е, че просто си модерен полиаморен човек"...
  Последно редактирано от TrollFactory : 07-23-2019 на 13:16

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си