Здравейте,

Сгоден съм наскоро за приятелката ми от 4 години. Нещо обаче се случи и не искам да губя всичко, което съм изградил дотук.

Наскоро годеницата ми започна да ме дразни, да си пише с други мъже по Фейсбук и да ми показва чатовете защото се бяхме скарали. Много детинско. Аз се издразних и почнах да правя същото. Накрая тя ми се извини, каза че ме троли и поиска да спрем. Рева два дни като бебе.

Проблемът е обаче, че писах на една стара съученичка, и тя взе че почна да ми пише постоянно. Поиска да се видим на кафе, да ми обяснява нещо на тема бизнес. Като бизнес предложение.

Трябваше да се видим за 30 мин. но станаха 2 ч. и 30 мин. Пихме по 2-3 коктейла, за всичко говорихме ама не и за бизнес... В един момент тя явно се позагря от алкохола и дойде прекалено близо до мен и седна на крака ми. Бях честно казано стъписан, като опарен и не направих нищо. В смисъл нищо не казах. Едното доведе до другото... и се стигна до хотел. Оттам целувки, цяла вечер секс и не се прибрах цяла вечер.

На другия ден ми стана притеснено, излъгах годеницата си, че трябваше да пътувам извън града за бизнес среща. Сега не знам какво да правя, това момиче иска да се виждаме отново, а ме е страх, че ако откажа ще разкаже всичко на бъдещата ми жена от злоба. Ако пък продължа - ще ме усети жена ми и нещата няма да приключат добре.

Семейството на приятелката ми е доста заможно, не искам да губя всичко, което досега съм постигнал като приятелство с родителите й също. Имаме общи проекти, по които работим.

Не знам как да постъпя и смятам, че каквото и да направя ще е грешка. Някой да е имал подобна ситуация и какво направихте?