Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
Винаги когато се изказваш по някоя тема е така все едно заявяваш, че си прав, защото така и това е!
А ти тука какво правиш:
Точно ти си трол.
Не виждам никаква аргументация !
ТролФактори поне има способността да разсъждава и е адекватен докато ти си абсолютно заблуден относно всичко и не ти остава нищо друго освен да го хвалиш просейки одобрението му.
TrollFactory обръща внимание на хората като вас, повече отколкото аз! Затова той е по-обстоятелствен, докато аз съм кратък и директен !
Не виждам нищо лошо в това да покрепиш мнение с което си съгласен, нарича се принципност - нещо което ти явно не разбираш! А това да ме обвиняваш в подмазвачество само показва нивото на твоята адекватност !
"В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор."

Не виждам как тормозя някого или преча на нормалния тон за водене на разговор. Но почти винаги Грозния го прави със своето поведение нападайки всеки който не е съгласен с него. Следователно кой е трол и кой не?
Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Погледни си последните 10 мнения във форума и ми посочи поне един твой пост, в който си помогнал на някого, дал си искрен съвет или си изразил становище с добра и логическа аргументация, без да се е*аваш с някого?!
А каква е дефиницията на форумен/интернет трол?! А?! Ако се сравни с твоето поведение, ще се окаже че си ти!
Дори в тази тема, ти не пишеш по нея, а се занимаваш с мен и TrollFactory!
Развали оригиналния смисъл на темата и я обърна на лични нападки към двама други потребители !