- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с пълнолетен
Ами нещата не са във ваша полза, пълнолетен.Това ти подсказва ,че от една страна нещата са ОК,но от друга не са толкова сполучливи. Така от писаното от теб не става ясно дали не сте сродни души. Тогава нещата са малко по други .Друг е парадокса ,че момчетата на твоята възраст до 18 г са като деца от детската градина, а дори и след тази възраст.Една част от по-големите са по стойностни.
Според мен ти за първи път някой те е оценили вероятно това ,което не направил баща ти.Сега си на 6-то небе и.т.н
Ако ти самата започнещ да се цениш и станеш цялостна ще видиш лесно цялата картина , каква и защо си го срешнала.
Ако ти е интересно ,какво ти написах ,можеш да пишеш на лични .
Извинявай, но на 14 си още дете! Вашите затова няма как да одобрят връзка с момче на 20г.
Първото което им идва на ум е секс и бебе. Едва ли и ти го искаш! Децата са нещо прекрасно, но не и когато ти самата си дете. Ти не си открила сродната си душа и любовта на живота си, а първите трепети на любовта. Чувство което не си изпитвала и не знаеш как да обуздаеш. Това е нещо съвсем ново и вълнението е разбираемо. Живота е пред теб и е рано да говориш за сериозни връзки. След като е готов този господин да се изправи пред закона, значи ще може да чака докато пораснеш поне още 3-4 години.
Последно редактирано от elia_666 : 03-08-2019 на 08:14
I will be always watching you!!!
Разбирам, че в сравнение с теб и задникът ми е гений, но все пак темата не е за ласкателства по мой адрес. Пък и си личи кой от двама ни й помага. Аз й давам адекватно мнение как стои проблемът й според законодателството и какви проблеми може да предизвика точно както тя беше помолила да научи, а ти освен, че си юридически некомпетентна и дори не знаеш защо се набута в тази тема се осмеляваш да ме иронизираш. Какъв съвет би могла да й дадеш освен как да се съвкуплява с по няколко мъже на денонощие без да я хванат както ти правиш. Не те ли е срам поне малко? За какво изобщо се включваш в темите неподготвена и ги цапаш със заяжданиците си и глупавите си мнения, които според мен е по-добре да пазиш за себе си.
Последно редактирано от elia_666 : 03-08-2019 на 20:31
I will be always watching you!!!