.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Извинявай, но на 14 си още дете! Вашите затова няма как да одобрят връзка с момче на 20г.
    Първото което им идва на ум е секс и бебе. Едва ли и ти го искаш! Децата са нещо прекрасно, но не и когато ти самата си дете. Ти не си открила сродната си душа и любовта на живота си, а първите трепети на любовта. Чувство което не си изпитвала и не знаеш как да обуздаеш. Това е нещо съвсем ново и вълнението е разбираемо. Живота е пред теб и е рано да говориш за сериозни връзки. След като е готов този господин да се изправи пред закона, значи ще може да чака докато пораснеш поне още 3-4 години.
    Последно редактирано от elia_666 : 03-08-2019 на 08:14
    I will be always watching you!!!

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Извинявай, но на 14 си още дете!
    Бас държа, че си почнала да се съвкупляваш с мъже някъде на тази възраст, а сега четеш морал на детето... Какво лицемерие само!

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Бас държа, че си почнала да се съвкупляваш с мъже някъде на тази възраст, а сега четеш морал на детето... Какво лицемерие само!
    Аууу Бойко, къв си гений, от към гъза!
    Тва с чл.151, колко време го търси в нета да го копнеш?

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
    Аууу Бойко, къв си гений, от към гъза!
    Тва с чл.151, колко време го търси в нета да го копнеш?
    Разбирам, че в сравнение с теб и задникът ми е гений, но все пак темата не е за ласкателства по мой адрес. Пък и си личи кой от двама ни й помага. Аз й давам адекватно мнение как стои проблемът й според законодателството и какви проблеми може да предизвика точно както тя беше помолила да научи, а ти освен, че си юридически некомпетентна и дори не знаеш защо се набута в тази тема се осмеляваш да ме иронизираш. Какъв съвет би могла да й дадеш освен как да се съвкуплява с по няколко мъже на денонощие без да я хванат както ти правиш. Не те ли е срам поне малко? За какво изобщо се включваш в темите неподготвена и ги цапаш със заяжданиците си и глупавите си мнения, които според мен е по-добре да пазиш за себе си.

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Разбирам, че в сравнение с теб и задникът ми е гений, но все пак темата не е за ласкателства по мой адрес. Пък и си личи кой от двама ни й помага. Аз й давам адекватно мнение как стои проблемът й според законодателството и какви проблеми може да предизвика точно както тя беше помолила да научи, а ти освен, че си юридически некомпетентна и дори не знаеш защо се набута в тази тема се осмеляваш да ме иронизираш. Какъв съвет би могла да й дадеш освен как да се съвкуплява с по няколко мъже на денонощие без да я хванат както ти правиш. Не те ли е срам поне малко? За какво изобщо се включваш в темите неподготвена и ги цапаш със заяжданиците си и глупавите си мнения, които според мен е по-добре да пазиш за себе си.
    Бойче,
    Не се напъвай тогава, за да не получиш хемороиди!
    Че току виж попаднеш на доктор, дето и той е търсил диагнози като тебе в нета и вземе да осакати безценното Ти! А и без друго само него си имаш!!!
    Последно редактирано от elia_666 : 03-08-2019 на 20:31

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си