- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме
Ами благодаря за мненията. Иначе това момиче, което ми го каза, дори не знае, че го харесвам... Той си говори с нея, защото класът ни като цяло е задружен и тя е единствената в неговата посока когато се прибират. Иначе в училище той си говори най-много с мен(от момичетата).
Няма как да не знае, че го хареваш. Такива неща си личат, а и ти го правиш да изглежда твърде явно особено след като проявяваш такъв горещ интерес към темата какво смята той за теб. Според мен си имаш конкуренция и трябва да действаш по-скоро, че тази ще те изпревари. Та те даже се прибират в една посока. Някой ден като нищо ще спрат на една спирка, той ще я изпрати до тях, ще се качат заедно в дома й и ще правят джиджибиджи, а на следващия ден ще ги гледаш като балъчка. Ако не си грозна, действай докато е време! Не че не може и двете да ви мине, но все пак предполагам, че не искаш да го делиш с друга. Ако го вържеш първа, шансовете ти са по-големи. Облечи се предизвикателно, заближи някоя близалка в междучасието и го гледай така сякаш си го търсиш и ще станат нещата. Носи ти бонус точки, ако близалката е червена.
И ей такава поличка например
![]()