регистрация
вход в сайта
вход с FB
.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
 1. #1

  Exclamation Запознанство, Любов.. Вяра!

  Привет на всички! Историята, която ще опиша не е някаква тиндейджърска драма, не е със зов за помощ ор сорта на какво да правя. Наясно съм със чувстата ми, както ще разкажа малко по-надолу. Ще се опитам накрая да вметна кратко TL;DR, тъй като това ще е дълго четиво.

  Преди повече от половин година започнах да работя в една фирма. Историята около нея, не е толкова интересна, колкото до това, че се влюбих в една от новите колежки. Ейй на кого ли не му се е случвало това нали? Еми и на мен ми се случи. Случващото около нея извън работа е много задълбочено, така че ще се опитам да не изпадам в детайли. Няколко месеца след като започнах се появи това момиче, което на пръв поглед - адски сексапилна и красива. Върешно се оказа истински ангел, толкова земна, забавна и умна..В началото нямаше какво да си кажем, тъй като преминаваше обучение, след което започнаха да слушат обаждания. За мое щастие, аз се оказах човекът, който ще я обучава за клиентелата и методологията на работата ни. С всеки изминал ден я опознавах повече и повече и си говорехме постоянно. Забравих да вметна, че тя е сирийка, която живее в България от 5 години. Християнка е, ако изобщо някой го касае това и желае да пусне нокът. Причината, за да се преместят в България е ясна. Войната в Сирия. До един момент е било спокойно положението, докато войната не се е насочила към християните. В този момент баща ѝ ги изпратил, заедно с майка ѝ в България. Относно бащата ще спомена малко по-надолу.
  Като цяло с нея за всичко говорехме, много лесен човек за разговори е. Не след дълго усетих, че разговорите ни прерастнаха във флирт. И то много силен при това. По това време тя си имаше приятел от близо година. Да не беше правилно, но той беше мюсюлманин. И двамата са били наясно, че нещата нямаше да се получат. Била е самотна, идвайки в нова държава, без приятели, започвайки от самата нула се стига до депресия, в която е била тя дълго време. Та както казах, и двамата са били наясно, че нещата няма да се получат, също и родителите са били против тази връзка. До толкова с това.
  Флиртът ни продължи месец, два, докато един ден просто не издържах и я целунах. И хора, без да преигравам, но такава целувка, от която да ми се изправят космите на гърба не съм имал. Не знам за хората от сорта на "любов от пръв поглед", но мисля, че съм от хората "любов от първа целувка". В този момент го знаех.
  Причината поради, която се сближихме не беше от най-приятните и реално не го правех с тази цел или с извинение да съм по-близо до нея.
  От началото на тази година се случиха възможно най-лошите неща в живота ѝ. И за жалост по едно и съшо време.
  Кучето ѝ беше на път да умре, за щастие се отзовах моментално и го спасихме. Наложи се да му правят операция от, която се възстанови.
  И най-лошото - откриха рак на гърдата на майка ѝ, при това злокачествен.
  Усещах я как изпада в безсилна дупка и това ме убиваше.
  Един ден разговаряхме на дълго и широко и тя ми каза, че не може да мисли за нова връзка в момента, тъй като това, което се случва в семейството ѝ е много по-важно. Разбира се, че е. Семейството е над всичко. Но тя за доста кратък момент се превърна в огромна част от живота ми. Наясно бях, че въпреки да не се получат нещата между нас, единственото, което мога да правя е да съм до нея и да я подкрепям и разсмивам. Старая се с всеки изминал ден. Въпреки, че е студена, въпреки, че е дръпната. На няколко пъти разменяхме целувка или две след работно или преди работно време. Виждах я, че има чувства, но не я тормозех за това. Преди две седмици баща ѝ дойде от Сирия, за да се видят. Не се бяха виждали от близо година. За жалост той също дойдед с лоши новини. Той от години в Сирия има собствена компания и е що-годе заможен човек. Изпращал им е пари и е имал и за себе си. Денят преди полетът му към България, са му съобщили, че компанията е била дотук. Както споменах горе, историята на това момиче и нейното семейство е много задълбочена. Но фактът е един - аз ще бъда до нея въпреки всичко. Не с надеждата, че ще размисли и ще бъдем заедно и ще избягаме към залеза с бусче. Ще бъда до нея, защото го искам, не искам да е самотна, да е разстроена (макар, че се случва често). Давам всичко от себе си дори малко да я разведря по време на работа или след това. На 21-ви Март в Сирия, или по-скоро по Арабско се падаше ден на Майката. След работа я изненадах с двойна бяла орхидея. За нея и за майка ѝ. За моя щастие, това се оказа любимото цвете на майка ѝ. Успях да вдигна духовното ниво поне малко.

  Както споменах, това не е поредната тийн драма, в която плача за вашата помощ и как да я накарам да незнамсикакво.
  Наясно съм - Обичам я, и ще бъда до нея въпреки всичко, не с надеждата за връзка, а с надеждата, че всичко ще се нормализира. Което вярвам, че ще се случи.

  Моята молба е следната - искам мнения как мога да го правя това по-добре. Принципно постоянно ми идват идеи как да я разведря, развеселя или да я накарам да ѝ утихне умът. Ако имате идеи, моля споделете ги. Ще ви бъда вечно благодарен.
  Ако сте стигнали дотук, благодаря ви, че прочетохте всичко това!

  TLR - Влюбих се в колежка, кучето ѝ щеше да умре, но го спасихме, майка ѝ има рак и се бори, баща ѝ е без работа, тя е в дупка и в този момент не желае връзка. Ще съм до нея въпреки всичко. Искам мнения как да го правя по-добре.

  Отново - Благодаря !

 2. #2
  Мега фен Аватара на Грозния
  Регистриран на
  May 2015
  Град
  София
  Мнения
  7 082
  Цитирай Първоначално написано от Firstprime Виж мнението
  TL: DR - Влюбих се в колежка, кучето ѝ щеше да умре, но го спасихме, майка ѝ има рак и се бори, баща ѝ е без работа, тя е в дупка и в този момент не желае връзка. Ще съм до нея въпреки всичко. Искам мнения как да го правя по-добре.

  Отново - Благодаря !
  Дори в този тежък за нея момент, тя не иска връзка с ТЕБ! Само те използва и за нея ти си безинтересен! Пилееш си времето и живота с нея!
  Намери си друга!

  Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
  Защо да се извинявам, че съм казал/а нещо, което мисля? Предпочитам да изричам истината, дори и да е болезнена, отколкото приятни лъжи.
  Това, че не приемаш отношението ми е изцяло твой проблем.
  Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
  Така е, прав си (не мога да повярвам, че го казвам)...
  Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
  ...никой не е виновен и, че не се харесва на няква част от хората.
  http://prikachi.com/images/652/2782652m.jpg

 3. #3
  Повече от фен Аватара на TrollFactory
  Регистриран на
  Jun 2018
  Мнения
  499
  Ти на това момиче му разказа цялата история и я направи публично достояние в интернет, така че цяла България да я гледа... А тя, съдейки по историята, изглежда е от тия дето обичат да си ближат раните сами. Въобще не си я усетил като човек и ако тя види, че на всичкото отгоре пишеш за нея романи, вероятно изобщо няма да иска да те погледне повече. А това, че си влюбен в нея не е от никакво значение за нея, защото ако е хубава, всеки ден се намират хора, които да се влюбват в нея. Пък и "мъжката ти подкрепа" е някак фалшива, защото й се натрисаш навсякъде, а тя е от семейство, където са свикнали да се оправят с нещата сами. Та те са преживяли война, а ти си мислиш, че това, че си закарал едно куче на ветеринар е вече нещо много специално и тя след такъв жест би трябвало да ти се отдаде. Не стига това ами определно съзнанието й е някъде другаде в момента, затрупано в тегави мисли... Само до такъв като теб й е, който да й точи лиги докато тя плаче на рамото му. Рано или късно може и да си го получиш, но ако тя е умно момиче те усеща какъв си досадник и ще те разкара. По-добре се отдръпни с тъпото си желание да помагаш там, където в действителносттаа няма с какво да помогнеш и ако наистина имаш сърце й дай пространство да диша и да мисли сама над нещата, които й се случват в този момент. Няма нужда някой да й суфлира какво да мисли и да се прави на много загрижен докато в същото време крайна му цел е да й събуе гащите.

 4. #4
  Ти познаваш човека до теб по добре от нас, мисля, че ти ще се досетиш, за по добри идеи. Единствената идея, която ще ти дам, е да внимаваш, да не се вманиачиш. Ако не внимаваш върху това, особено като казваш, че си влюбен, това ще е нещото, което ще я задуши без да си дадеш сметка.

 5. #5
  Супер фен
  Регистриран на
  May 2007
  Град
  В деколТето тИ
  Мнения
  2 971
  Не й досаждай излишно. В това няма нищо привлекателно.

 6. #6
  Супер фен
  Регистриран на
  May 2007
  Град
  В деколТето тИ
  Мнения
  2 971
  +За да ти каже, че не иска връзка можеш да бъдеш сигурен, че тя не изпитва същите чувства каквито ти имаш към нея.
  Това за момента, че не е подходящ е само оправдание.

 7. #7
  Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
  Ти на това момиче му разказа цялата история и я направи публично достояние в интернет, така че цяла България да я гледа... А тя, съдейки по историята, изглежда е от тия дето обичат да си ближат раните сами. Въобще не си я усетил като човек и ако тя види, че на всичкото отгоре пишеш за нея романи, вероятно изобщо няма да иска да те погледне повече. А това, че си влюбен в нея не е от никакво значение за нея, защото ако е хубава, всеки ден се намират хора, които да се влюбват в нея. Пък и "мъжката ти подкрепа" е някак фалшива, защото й се натрисаш навсякъде, а тя е от семейство, където са свикнали да се оправят с нещата сами. Та те са преживяли война, а ти си мислиш, че това, че си закарал едно куче на ветеринар е вече нещо много специално и тя след такъв жест би трябвало да ти се отдаде. Не стига това ами определно съзнанието й е някъде другаде в момента, затрупано в тегави мисли... Само до такъв като теб й е, който да й точи лиги докато тя плаче на рамото му. Рано или късно може и да си го получиш, но ако тя е умно момиче те усеща какъв си досадник и ще те разкара. По-добре се отдръпни с тъпото си желание да помагаш там, където в действителносттаа няма с какво да помогнеш и ако наистина имаш сърце й дай пространство да диша и да мисли сама над нещата, които й се случват в този момент. Няма нужда някой да й суфлира какво да мисли и да се прави на много загрижен докато в същото време крайна му цел е да й събуе гащите.
  Ти се притеснявай, че твойте гащи никой не ще да събуе. Сигурно не си ги прал!Човека е влюбен и изпитва чувства, нещо от което ти си опериран. Иска да я подкрепи и да и покаже че може да разчита на него. Това че тя, не иска връзка и по всяка вероятност не споделя чуствата му, не ти дава право да му говориш така.

  До автора: Ако една жена те иска и е влюбена в теб ще иска да е с теб, без да се оправдава с положението, времето, живота и какво ли още не. Ако те иска и я целунеш, няма да те отблъсне! Според мен тя не изпитва това което изпитваш и ти.
  I will be always watching you!!!

 8. #8
  Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
  +За да ти каже, че не иска връзка можеш да бъдеш сигурен, че тя не изпитва същите чувства каквито ти имаш към нея.
  Това за момента, че не е подходящ е само оправдание.
  Точно така е... !
  I will be always watching you!!!

 9. #9
  Повече от фен Аватара на TrollFactory
  Регистриран на
  Jun 2018
  Мнения
  499
  Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
  Ти се притеснявай, че твойте гащи никой не ще да събуе. Сигурно не си ги прал!Човека е влюбен и изпитва чувства, нещо от което ти си опериран. Иска да я подкрепи и да и покаже че може да разчита на него. Това че тя, не иска връзка и по всяка вероятност не споделя чуствата му, не ти дава право да му говориш така.
  Елке, не се притеснявай за мен, а си пий редовно антибиотиците за венерическите болести, които носиш. Не всички момичета са като теб, така че главната героиня в разказа на автора не е длъжна да му пусне просто ей така, защото е завел кучето й на ветеринар и е изразил "искреното" си съчувствие в тежкия за нея момент.

  Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
  До автора: Ако една жена те иска и е влюбена в теб ще иска да е с теб, без да се оправдава с положението, времето, живота и какво ли още не. Ако те иска и я целунеш, няма да те отблъсне! Според мен тя не изпитва това което изпитваш и ти.
  Да, викаш, че изобщо това са оправдания, че майка й умира и баща й е фалирал и сега трудно свързват двата края с болничните сметки и тя има нужда да мисли за втори доход, за да помага на семейството си. Ама какво е това нещо?! Вместо да е влюбена и да се въргаля гола в леглото на автора или той да я разхожда гола в интериора на жилището си, тя е тръгнала да се подтиска от проблемите си вместо да им обърне гръб и да се отдаде на приказната и истинска любов с младия автор, който е готов да я вози на колата си...
  Елке, не всеки има твоите проблеми. Ясно е, че ти на мястото на героинята не би изпуснала да се хванеш за отличителния полов белег на автора, но не всички жени са като теб! Трябва да го осъзнаеш вече!

 10. #10
  Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
  Елке, не се притеснявай за мен, а си пий редовно антибиотиците за венерическите болести, които носиш. Не всички момичета са като теб, така че главната героиня в разказа на автора не е длъжна да му пусне просто ей така, защото е завел кучето й на ветеринар и е изразил "искреното" си съчувствие в тежкия за нея момент.


  Да, викаш, че изобщо това са оправдания, че майка й умира и баща й е фалирал и сега трудно свързват двата края с болничните сметки и тя има нужда да мисли за втори доход, за да помага на семейството си. Ама какво е това нещо?! Вместо да е влюбена и да се въргаля гола в леглото на автора или той да я разхожда гола в интериора на жилището си, тя е тръгнала да се подтиска от проблемите си вместо да им обърне гръб и да се отдаде на приказната и истинска любов с младия автор, който е готов да я вози на колата си...
  Елке, не всеки има твоите проблеми. Ясно е, че ти на мястото на героинята не би изпуснала да се хванеш за отличителния полов белег на автора, но не всички жени са като теб! Трябва да го осъзнаеш вече!
  На теб скоро някой виждал ли ти е изобщо червейчето??!
  И колкото по уж задълбочени анализи правиш, толкова по-тъп изглеждаш всъщност!
  I will be always watching you!!!

 11. #11
  Повече от фен Аватара на TrollFactory
  Регистриран на
  Jun 2018
  Мнения
  499
  Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
  На теб скоро някой виждал ли ти е изобщо червейчето??!
  И колкото по уж задълбочени анализи правиш, толкова по-тъп изглеждаш всъщност!
  Не се безпокой за мен. Аз даже хвалби получавам. Инструментът ми е с олимпийски размери и много добре се справя.
  Спри да се заяждаш с мен. Виждам, че искаш да трупаш рейтинг във форума като зачекваш моята особа, но няма да ти се получи. Само за смях ще станеш. Хайде, лек ден!

 12. #12
  Цитирай Първоначално написано от Firstprime Виж мнението
  Моята молба е следната - искам мнения как мога да го правя това по-добре. Принципно постоянно ми идват идеи как да я разведря, развеселя или да я накарам да ѝ утихне умът.
  ...Щом като вече имаш идеи защо питаш и нас? Просто ми е интересно...

  Цитирай Първоначално написано от Firstprime Виж мнението
  Един ден разговаряхме на дълго и широко и тя ми каза, че не може да мисли за нова връзка в момента, тъй като това, което се случва в семейството ѝ е много по-важно. Разбира се, че е. Семейството е над всичко. Но тя за доста кратък момент се превърна в огромна част от живота ми. Наясно бях, че въпреки да не се получат нещата между нас, единственото, което мога да правя е да съм до нея и да я подкрепям и разсмивам
  Естествено,че няма да мисли за връзка,като съдя по това,което си написал си давам сметка,че става въпрос за човек който може сам да се оправя. Доста неща са и на главата и дори и да има чувства към теб,тя няма как да ги покаже.

  Цитирай Първоначално написано от Firstprime Виж мнението
  ...един ден просто не издържах и я целунах...
  Престани на и се натягаш,смисъл подкрепяй я,но се въздържай от такива животински импулси като да я целуваш,да и се натискаш и т.н. щото много си я харесвал.. Сега на нея приятел ще и е от полза,не някой с когото да се люби..

 13. #13
  Мега фен Аватара на Грозния
  Регистриран на
  May 2015
  Град
  София
  Мнения
  7 082
  Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
  ...да му пусне просто ей така, защото е завел кучето й на ветеринар и е изразил "искреното" си съчувствие в тежкия за нея момент.


  Вместо да е влюбена и да се въргаля гола в леглото на автора или той да я разхожда гола в интериора на жилището си, тя е тръгнала да се подтиска от проблемите си вместо да им обърне гръб и да се отдаде на приказната и истинска любов с младия автор, който е готов да я вози на колата си...
  Елке, не всеки има твоите проблеми. Ясно е, че ти на мястото на героинята не би изпуснала да се хванеш за отличителния полов белег на автора, но не всички жени са като теб! Трябва да го осъзнаеш вече!
  Че кво лошо има в това ?!

  Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
  Защо да се извинявам, че съм казал/а нещо, което мисля? Предпочитам да изричам истината, дори и да е болезнена, отколкото приятни лъжи.
  Това, че не приемаш отношението ми е изцяло твой проблем.
  Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
  Така е, прав си (не мога да повярвам, че го казвам)...
  Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
  ...никой не е виновен и, че не се харесва на няква част от хората.
  http://prikachi.com/images/652/2782652m.jpg

 14. #14
  Повече от фен Аватара на TrollFactory
  Регистриран на
  Jun 2018
  Мнения
  499
  Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
  Че кво лошо има в това ?!
  То не, че има нещо лошо в това да си стандат гаджета, даже няма. Въпросът е, че авторът е голям наглец мислейки си, че я е набарал тъкмо в подходящия й момент на слабост, когато ще му е много най-лесно да я накра да клекне. На всичкото отгоре й разказва цялата историята от майчиното мляко до сега като доверява неща, които вероятно едва ли иска да види, че са прочетени от още 100на случайни души някъде си и съпроводени с въпрос "как да я чукам?"...
  Та не, че ебането е нещо лошо, ама тук разиграващата се ситуация е малко грозна, не смяташ ли?

 15. #15
  Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
  Не се безпокой за мен. Аз даже хвалби получавам. Инструментът ми е с олимпийски размери и много добре се справя.
  Спри да се заяждаш с мен. Виждам, че искаш да трупаш рейтинг във форума като зачекваш моята особа, но няма да ти се получи. Само за смях ще станеш. Хайде, лек ден!
  Ха Ха! От опит всички знам че Тези дето много се хвалят и самоизтъкват, хич не им е читава работа. На мен рейтинг не ми трябва, защото не ми дреме! И явно доста го взимаш навътре, щом така подробно обясняваш за достойноството си, като че ли някой тук те познава и те е страх кой какво ще си помисли.. Отпусни се Бойко, всички тук сме анонимни!
  I will be always watching you!!!

 16. #16
  Повече от фен Аватара на TrollFactory
  Регистриран на
  Jun 2018
  Мнения
  499
  Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
  Ха Ха! От опит всички знам че Тези дето много се хвалят и самоизтъкват, хич не им е читава работа. На мен рейтинг не ми трябва, защото не ми дреме! И явно доста го взимаш навътре, щом така подробно обясняваш за достойноството си, като че ли някой тук те познава и те е страх кой какво ще си помисли..
  Не се хваля, а дори и не изпитвам такава нужда. Просто съм честен.
  Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
  Отпусни се Бойко, всички тук сме анонимни!
  Само до някаква степен. Замисли се колко много неща си разкрила за себе си тук и дали това няма да ти навреди на личния живот в един момент нататък? Какво стана с момчето, на което изневеряваше? Разбра ли за другия? А другия би ли ти шута?

 17. #17
  Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
  Просто съм честен.
  Да не е защото си чул, че чесността краси човека?
  I will be always watching you!!!

 18. #18
  Повече от фен Аватара на TrollFactory
  Регистриран на
  Jun 2018
  Мнения
  499
  Цитирай Първоначално написано от elia_666 Виж мнението
  Да не е защото си чул, че чесността краси човека?
  Аз съм много смирен, душевно чист и честен човек.

 19. #19
  Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
  Аз съм много смирен, душевно чист и честен човек.
  Душевно чист и смирен друг път!
  Такива грозни думи използваш и нападаш хората, че само идиот би си помислил че си такъв за къвто се описваш!
  I will be always watching you!!!

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си