Цитирай Първоначално написано от Firstprime Виж мнението
Моята молба е следната - искам мнения как мога да го правя това по-добре. Принципно постоянно ми идват идеи как да я разведря, развеселя или да я накарам да ѝ утихне умът.
...Щом като вече имаш идеи защо питаш и нас? Просто ми е интересно...

Един ден разговаряхме на дълго и широко и тя ми каза, че не може да мисли за нова връзка в момента, тъй като това, което се случва в семейството ѝ е много по-важно. Разбира се, че е. Семейството е над всичко. Но тя за доста кратък момент се превърна в огромна част от живота ми. Наясно бях, че въпреки да не се получат нещата между нас, единственото, което мога да правя е да съм до нея и да я подкрепям и разсмивам
Естествено,че няма да мисли за връзка,като съдя по това,което си написал си давам сметка,че става въпрос за човек който може сам да се оправя. Доста неща са и на главата и дори и да има чувства към теб,тя няма как да ги покаже.

...един ден просто не издържах и я целунах...
Престани на и се натягаш,смисъл подкрепяй я,но се въздържай от такива животински импулси като да я целуваш,да и се натискаш и т.н. щото много си я харесвал.. Сега на нея приятел ще и е от полза,не някой с когото да се люби..