Здравейте! Пиша тема за втори път в този форум. Първата тема беше за момчето, което харесвах. След като ме "отряза" (нищо, че после нещата се оказаха различни) самочувствието ми падна необичайно много. Като малка бях пълничка. Така де, до миналата година. Писна ми, взех се в ръце и свалих около 15 килограма. Сега съм сравнително нормална. Като започнах да отслабвам бях 83 килограма(!!!), сега съм 67-68. Уточнявам, че съм висока 176 и съм с доста едри(масивни, не знам как точно се наричат) кости и си имам мускули по краката и тн... Проблема е, че от отслабването кожата по горната част на ръцете (някъде около подмишниците) и вътрешната страна на бедрата се отпусна и изглежда странно. Не виси, просто е по-отпусната, не знам как да го обясня. Проблема е, че се чувствам ужасно. Имам чувството, че съм по-дебела дори от момента, в който бях почти 85 килограма. Мисля плашещо много за калории, гледам се във всяко нещо с отразяваща повърхност по улиците и си мисля какъв дебел, грозен и тъп урод съм. Тренирам си (в момента не, заради травма), не съм отслабвала с опасни диети и продължавам да се боря с килограмите... И пак. Така и така съм пуснала тема исках да ви питам според вас още колко трябва да сваля? Благодаря предварително.