.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Голям фен
    Разкри ме, урод съм. И засенчвам дори Хълк, по отношение на гърба
    Пс- ти 15 кг за нищо ги нямаш.
    И да, добре е, кг в нормите са - 10 от височината, като това са идеалните. Тоест 66 кг за нея са добре. Нямам нищо против слабите момичета. Ама, ако мислиш, чр 1 76 висока, трябва да е 50 кг, ще си гушкаш кокали. Въпрос на вкус и предпочитания. Който както се харесва. Но момичето не е дебело. Стига си си избивал комплексите върху нея.

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Разкри ме, урод съм. И засенчвам дори Хълк, по отношение на гърба
    Ми тогава кво й говориш на момичето да записва плуване?

Пс- ти 15 кг за нищо ги нямаш.
    Да си видяла някъде да й ги отричам, че ги е свалила? Въпросът е, че трябва да се постарае двойно!

И да, добре е, кг в нормите са - 10 от височината, като това са идеалните. Тоест 66 кг за нея са добре.
    Ако се върнеш по-нагоре, тя казва, че е горе-долу 67-68 - значи отива към 70! За 176 см височина тия 70 килограма къде мислиш, че ги е наляла?

Нямам нищо против слабите момичета.
    Отбелязавайки го така без някой да те е питал изглежда така сякаш имаш! Очевдино делиш хората на слаби и дебели и осъзнаваш основателните причини за това разделение, така че недей сега се прави на майка Тереза както ти казах!

Ама, ако мислиш, чр 1 76 висока, трябва да е 50 кг, ще си гушкаш кокали. Въпрос на вкус и предпочитания. Който както се харесва. Но момичето не е дебело. Стига си си избивал комплексите върху нея.
    Никой не си избива комплексите, а просто й давам безкомпромисното си мъжко мнение! Ако иска да е дебела свиня си е нейна работа, но от твоите успокоения няма нито някаква необходимост, нито полза за някого!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си