Здравейте! Преди известно време се събрах отново с бившото ми гадже (преди около месец). Всичко вървеше добре, разбираме се и ни е много приятно заедно. Той живее в друг град и ще дойде в събота да се видим, като иска да излезем с моите приятели като двойка.
Там идват проблемите... След като се разделихме (преди 6 месеца) той каза на цялото си семейство и на всичките си приятели, че вече не сме заедно, като в момента се държи все едно никога няма да им каже. Казва ми само колко много ме мразят и как всички ще се откажат от него, ако разберат, че отново сме заедно. Не мога да разбера защо ме мразят толкова, като аз винаги съм била добра с тях. Моите приятели също не го харесват, но за това си има причина, но това няма значение за мен, защото аз го обичам и ми се иска и за него да не беше от значение в неговия случай.
Дразни ме как той иска да запази нашата връзна в тайна, а в същото време в моя град всички да знаят, че отново сме заедно. Имам чувството, че не иска да каже на никого за нас, защото го е срам от мен, може би защото мнението на хората е по-важно от неговия избор. Не знам дали и как да говоря с него за това, тъй като всеки път, когато подхвана темата "Кога ще кажеш на някого", той винаги намира начин да ме накара да се чувствам виновна, че съм попитала. Държанието му ме кара да се чувствам супер самотна и направо излишна, а самочувствието ми е несъществуващо. Наистина не знам какво да правя.
Ще съм благодарна на всяко сериозно мнение, благодаря ви предварително!