.
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Чувства...

Threaded View

Здравей,

След като сте се разделили. Двамата сте били доста емоционлно натоварени. И сте разпуснали чрез разговори с приятели и семейство или нещо друго. Обаче, когато човек не е на себе си в такива моменти, повлиян от емоциите си, прибавя по частичка не истина в думите си. Също променя начина по който се изказва, тонът, когато говори за някого, особено за "виновникът", което довежда до:
    "Казва ми само колко много ме мразят и как всички ще се откажат от него, ако разберат, че отново сме заедно."
    Това, че казват, че ще се откажат от него, ако разберат, че сте заедно. На мен ми звучи крайно, може би не са го казали така или не е вярно. Но пък е възможно, което е като реакция, и заема форма на предпазване. Т. е. да предпазят него от теб, защото са повлияни("белязани" ) от минали събития и думи. Белегът е от преди 6 месеца, когато всеки е наговорил едни неща, с един определен тон. Което е било прието от отсрещната страна, че приживявянето е негативно. Така може и ти да си повлияла на своите приятели също.
    Само думите на твоят приятел единствено имат тежест пред неговото семейство и приятели. Затова, че си се държала добре няма толкова основно значение.

Това, че избягва разговор за теб със семейството си и приятелите си, означава че избягва, се крие от или крие нещо. Обаче, когато човек бяга от нещо, дефакто се крие от нещото.
    Така, че всяко едно от тези неща може да бъде. Което е много обширно.
    Една нелогична постъпка от твоя страна е да не го занимаваш повече с това. Защото явно си включва, защитните механизми и не иска да отговаря поради еди какви си детински причини. Окей, остави го. Рано или късно информацията от единия град, пристига в другия. Сам да прецени, кога да го направи. Ти и без това нямаш тежест пред семейството и приятелите му, както написах, само неговите думи тежат. Така, че това е от нещата, където нямаш сила. И те разбирам защо си избрала да говориш с него. Само, че той от своя страна има думите, които е наговорил, и буквално стой срещу тях в момента, когато е взел решението да е с теб. Постави се на негово място.
    Така, че и него го разбирам. Особено ако е манджа с грозде и е нужно време.
    Всъщност нелогичната постъпка е логична. Остави го той да дойде при теб.
    Последно редактирано от BlacklaslalNigga : 04-16-2019 на 12:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си