Сега да разкажа още една история от зъболекарката ми:
Тя е разведена, има си любовник. Любовника й съм го виждал, защото е идвал няколко пъти в кабинета (дори тя ми каза, че той я бил ревнувал от мене, хахаха, като се има предвид, че тя е доста по-голяма от мене, но може би, защото доста се задържах при нея за лечение, но това е друг въпрос - да си направя малко реклама

) – на външен вид любовника й е готин, личи си, че тренира, прилича външно на баровец, държи се мъжкарски, такова му е излъчването просто (по първи впечатления), обаче се оказва, че няма много пари, постоянно иска от нея пари. Тя има две коли, едната му дала той да я кара (яко BMW, но той го е ударил на едно място леко), дава му пари за лечение, защото сега има някакъв проблем със здравето, лекува му зъбите без пари.
Сега са скарани, но зъболекарката си го обича и иска да си е с него. Каза, че има и други мъже който я задяват, но тя си обича него и не знае, защо иска да е с него, защото той си придавал важност, ама е „мухляр“ (тя така му вика).
Каква е причината тая жена да обича тоя „мухляр“, а да не отиде при друг. Явно не са парите.
Математиците да заповядат.