.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми момичетата, които са около мене си имат работа, изкарват добри пари, че да ходят по екскурзиии. Умрели са ми за парите. Пък и аз с парите не съм нещо повече от тях.

Май трябва да отида си хвана някоя безпарична ученичка на 16 години.
    ...
    На Дефендъра много му знае устата но дори и най-класическите анимации, като Том и Джери показват истината за жените и парите..

Изгледайте го, ако не сте вече
    Това е Blue Cat Blues, един от най-старите версии на Том и Джери и показва жестоката реалност
    създателите изобщо не са били глупави

This is the story of a cat with a broken heart..
    Too bad that everybody doesn't have a girl like mine...
    Последно редактирано от anonymous1043668 : 08-01-2020 на 23:27

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuzzyDesertPaw Виж мнението
    На Дефендъра много му знае устата но дори и най-класическите анимации, като Том и Джери показват истината за жените и парите..
    Виж сега, познавам барман, който е бил с толкова жени, дето сигурно Пеевски и Гриша Ганчев взети заедно не са били.

Познавам момче (работи като лозар, демек на лозе) - еб@л е половината приятелки на жена си и още толкова други любовници.

anonymous1043668
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Виж сега, познавам барман, който е бил с толкова жени, дето сигурно Пеевски и Гриша Ганчев взети заедно не са били.

Познавам момче (работи като лозар, демек на лозе) - еб@л е половината приятелки на жена си и още толкова други любовници.
    Аз съм приятел с един който може да пътува във времето до 50 години напред, дори ми донесе и флашка от 2045, макар, че сега е ми е безполезна
    Всякакви хора ¯\_(ツ)_/¯

Не казвам, че не е невъзможно, ако четеше малко над минимума преди един от тримата ни каза, че или си богат грозник или си красив ебач.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си